Houten vloer vervangen door schuimbeton

Alle oude vloeren worden een keer vervangen zo ook een oude houtenvloer balken vloer, vol goede moed begint u vaak aan een reparatie maar wat blijkt het is niet te doen is, dan vervangen je de vloer met de hand en de juiste machines. Als de vloer erg vast ligt door de reparatie van afgelopen jaren gebruiken wij grote machines.

Gelukkig hebben van woodstock de juiste oplossing! Met onze nieuwste machines hebben wij de de vloer er zo voor u uit. Wij verwijderen de vloer in een paar uur en vervangen deze door een schuimbetonvloer! Dit doen wij met onze nieuwste vloer machines.

Waarom uw houten vloer vervangen
door een renovatie vloer met schuimbeton?

Met een renovatie vloer van Woodstock haalt u meer wooncomfort in huis en uw heeft een structureel lagere energie rekening. Uw houten vloer vervangen doen wij nu tegen een gunstige prijs. U doet zaken met één partij die u uitstekende garanties biedt.

In veel oudere woningen laat de vloerisolatie en de isolatie van de kruipruimte te wensen over. De begane grondvloeren voelen koud aan. Dit komt uw wooncomfort niet ten goede!

Door het vochtige milieu in de kruipruimte kan de houten vloer zijn aangetast door schimmels (zwam). Door houtrot kan de vloer zijn sterkte verliezen. Ook kan een (wisselende) grondwaterstand problemen veroorzaken en kunnen er vervelende luchtjes uit de kruipruimte in uw woning komen.

Schuimbeton van Woodstock is dé specialist in renovatievloeren en vloerrenovatie. Wij vervangen dagelijks houten vloeren en isoleren met schuimbeton. De overlast verdwijnt, uw wooncomfort neemt toe en uw energiekosten dalen. Ook stijgt de waarde van uw woning door de bijdrage welke uw renovatievloer levert aan een hoger energielabel. Wij Dé complete oplossing om uw houten vloer te vervangen.

Schuimbeton van Woodstock

Schuimbeton van Woodstock is een vloeibaar mortel dat bestaat uit duurzaam bindmiddel dat opgeklopt wordt met dierlijk eiwit. Woodstock vloeren maakt zijn schuimbeton zelf op de werkplek. Woodstock helpt u verder als het gaat om schuimbeton, met daarop vloerverwarming en een eindvloer.

Vloer egaliseren

De vloer beschadigd ook vele malen minder als wij het uitvoeren in plaats van dat u zelf gaat hakken en breken het bespaard u veel zweet en moeite. Stel dat we de vloer toch wat minder is kunnen wij vaak de vloer dezelfde dag ook weer egaliseren zo bent u in 1 dag verlost van uw vloer en weer klaar voor uw nieuwe vloer.

Woodstock B.V. neemt je al het werk uit handen bij het vervangen van de oude houten balkenvloer voor een renovatievloer van schuimbeton met vloerverwarming: verrotte balken, funderingsherstel. Vervolgens komt er schuimbeton in (uit hout, keramisch materiaal, beton of kunststof kan ook maar dat is de magnesietvloer) . Het geheel wordt overgoten met een betonnen druklaag of een anhydrietvloer met vloerverwarming. Resultaat: een massieve vloerconstructie.

Voordat u begint met het leggen van tegels of bij het leggen van laminaat, parket of tapijt, is het meestal nodig om de vloer waterpas te zetten. Dankzij de zelfnivellerende werking van egalisatiemortel krijg je altijd een gladde en rechte vloer. Het egaliseren van de vloer is niet duur, hij is na een dag al droog, waardoor je de afgewerkte vloer snel kunt blijven gebruiken.

 

Elektrische vloerverwarming op houten vloer

Elektrische vloerverwarming kunt u bij Woodstock combineren met een dekvloer of eindvloer zodat het volledige pakket door één organisatie zal worden verzorgd. Dit is wel zo makkelijk voor u. Als u meerdere bedrijven inschakelt, zult u de werkzaamheden zelf moeten coördineren. En als er iets fout gaat is het lastig om aan te wijzen bij wie de fout ligt. Enkel elektrische vloerverwarming laten leggen kan natuurlijk ook.

 

Soorten elektrische vloerverwarming

Er zijn drie verschillende soorten elektrische vloerverwarming:

    1. Kant-en-klare matten
    2. Verwarmingsfolie
    3. Verwarmingskabels

 

Wat is elektrische vloerverwarming en hoe werkt het?

Een traditioneel vloerverwarmingssysteem is aangesloten op de Cv-installatie. De Cv-installatie warmt het water dat door de vloerverwarmingsbuizen stroomt geleidelijk op. Aan elektrische vloerverwarming komt geen water te pas. De verwarmingselementen, die in dunne matjes zijn verwerkt, sluit u aan op het elektriciteitsnet aangesloten. Bij elektrische verwarming wordt de vloer dus doormiddel van elektriciteit opgewarmd. Via deze stralingswarmte warmt vervolgens de ruimte op. Dit proces werkt via verwarmingselementen die onder de vloer worden geplaatst. In principe kunt u in het gehele huis voor elektrische vloerverwarming kiezen. Elektrische vloerverwarming is vooral interessant in ruimtes die niet constant verwarmd hoeven te worden. Voor ruimtes die veel verwarmd moeten worden zoals een woonkamer of keuken is elektrische vloerverwarming minder geschikt omdat de stroomkosten op lange termijn dan te ver gaan oplopen. Voor dit soort ruimtes kun je beter kiezen voor de traditionele vloerverwarming.

 


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.