Houten vloer op schuimisolatie

Een houten vloer op schuimisolatie geeft een huis karakter. De houtsoort, structuur, afwerking en fabricage zorgt ervoor dat geen enkele houten vloer gelijk is. Deze eigenschap geeft de houten vloer zijn charme. Met een houten vloer haalt u de natuur in huis en dat geeft aan elke ruimte een aparte, warme sfeer. Zelfs na tientallen jaren straalt deze warmte er nog steeds vanaf. Dat geldt zeker voor een houten vloer volop op wordt geleefd en die hier en daar wat beschadigd is. Elke houten vloer ontwikkelt zo als het ware zijn eigen karakter.
Naast houten vloeren hebben we ook scherpe prijzen voor andere vloeren.

Benieuwd naar onze vloeren? Neem een kijkje in in onze showroom aan de Meiland 17 in Obdam. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met 0226 - 427785, of stuur een mail naar info@woodstock-vloeren.nl

Hout werkt

Hout is een natuurproduct, en daarom zal het altijd 'werken'. Elke houten vloer krimpt in drogere lucht en zet uit bij een hogere luchtvochtigheid. Als een houten vloer teveel gaat werken ontstaan er lelijke kieren en scheuren. Dat willen we natuurlijk niet. Om dit te voorkomen hebben we bij Woodstock Vloeren een speciaal vloerensysteem bedacht en een geavanceerde legtechniek ontwikkeld. Zelfs als er een vloerverwarming onder de vloer ligt, loopt u geen risico op kieren en scheuren! Daarbij geven we op al onze houten vloeren altijd een jaar garantie: Woodstock staat voor kwaliteit en nazorg.

Volop keuze bij Woodstock vloeren

Welke vloer past het beste in uw woning of bedrijfsruimte? Woodstock vloeren biedt u een enorme keuze aan exclusieve vloeren. Niet alleen heeft u volop keuze in soorten, ook de tekening en de vorm van het hout kunt u zelf bepalen. Een goede afwerking van de vloer krijgt u er van ons natuurlijk standaard bij. Bij het plaatsen van elke houten vloer letten wij op de kleinste details die de vloer helemaal afmaakt en perfect laat passen in uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Onze houten vloeren maken we in elke gewenste kleur, breedte en dikte. Altijd perfect op maat, helemaal afgestemd op uw wensen. Bij Woodstock-vloeren hebben we bovendien altijd alles op voorraad. De kans is groot dat we ook bij u snel kunnen een vloer leveren. Zo kunt u het leggen van de nieuwe vloer optimaal in plannen.

Wilt u uw houten vloer combineren met vloerverwarming? Dat kan! Wij geven u altijd een goed advies, zodat uw houten vloer op schuimisolatie goed aansluit bij uw verwachtingen en gewenste comfort.

Onderhoud houten vloer

Parketvloeren en andere houten vloeren hebben onderhoud nodig. Onderhoud u de vloer niet dan ontstaat er onnodig slijtage - en dat is natuurlijk zonde van uw houten vloer. U kunt de houten vloer zelf onderhouden door deze regelmatig schoon te maken met bijpassende zeep. Het schoonmaakmiddel dat u het beste kunt gebruiken voor regelmatige reiniging hangt af of de vloer is afgewerkt met lak, olie of wax. Heeft u hier aanvullende vragen over dan adviseren wij u graag. Ook kunnen wij indien nodig de vloer in een speciale onderhoudsolie zetten.

Advies

Kan je wel wat advies gebruiken? Vind inspirerende voorbeelden van onze vloeren en projecten en ontdek wat er allemaal mogelijk is in onze showroom. U vindt ons aan de Meiland 17 in Obdam.


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.