Printbeton onkruidvrij straat en terras - Woodstock vloeren geen onkruid

Printbeton

Een Printbetonvloer is een soort betonvloer waar stempel afdruk in kan worden gemaakt, en dat kan een terras zijn maar ook oprit of een binnenvloer van beton. Printbetonvloer of printbeton is onderhouds vriendelijk, onkruidvrij en voorkomt spoorvorming van u oprit, en dat scheelt u ergenis.wilt u snel een prijs voor printbeton? Printbetonvloer wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld terrassen, tuinpaden of voetpaden waarvan de onderlaag dacht is. De Printbetonvloer is een bijzondere betonvloer dat de uitstraling geven van natuursteen of hout ook gaat de vloer veel langer mee en bovendien is de printbeton vloer gemakkelijker te maken door ons Sierbeton wordt het ook genoemend. Ook buiten en binnen te gebruiken bij de aanleg van terras, opritten, patio’s, tuin paden en zwembaden. Maar de printbeton kan ook binnen bijvoorbeeld voor een keukenvloer. Het grootste voordeel van printbetonvloer is dat het buiten erg makkelijk in het onderhoud is.

Printbeton

Printbeton verhogen bij verzakking in Almere

Verzakte (print)vloer zijn een steeds vaker voorkomend probleem. Met schuimbeton is het mogelijk de vloer op te tillen, het zogenaamde liften, met behoud van de bestaande vloer.

Bij het vloer omhoog liften wordt de ruimte onder de oude printbetonvloer gevuld met schuimbeton. In de vloer worden gaten van circa vijf centimeter geboord. Hierop wordt vervolgens een injectiesysteem met kogelkraan aangebracht, waardoor het schuimbeton onder de vloer kan worden aangebracht. Hierdoor wordt de vloer in z'n totaliteit gelift.

De samenstelling van het schuimbeton wordt bepaald naar aanleiding van het gewenste draagvermogen. In de regel voldoet een massa van 700 kg/m3.

Printbeton

Geen onkruid bestrijding meer

Nooit meer last van onkruid en veel minder last van alg.gewoon Terras van natuursteen of hout zijn vaak duur en is slecht voor de natuur en hebben veel onderhoud nodig. Printbetonvloer (printbeton) bestaat uit een beton basisvloer aan een stuk, waardoor onkruid geen kans meer krijgt. De mogelijkheden voor het uiterlijk van beton zijn eindeloos geworden. Een terras met de look van hout? Een tuinpad met kleine klinkertjes? Het kan! Een oprit met grote vierkanten tegels? Alemaal Opties! Ook hier geldt dus dat wij samen met uw inbreng een echt designer product van beton kunnen aanbieden.

Printbeton lost gelijk het probleem van onkruid, groene waas en onderhoud op. Door het ontbreken van voegen, een stevige onderlaag van schuimbeton en een goede topcoating krijgt onkruid en ander vuil geen vat op uw nieuwe terras of oprit. Dit scheelt in onderhoud en ergernis. Daarnaast leent het industriële karakter leent zich goed voor een hip of minimalistisch huis of pand. Beton creëert ook een rustige basis geliefd bij winkels, kantoren en musea. Door het slijtvaste karakter is het geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden.

De juiste keuze maken voor uzelf en voor de wereld. Duurzaamheid en de verantwoorde keuze staat tegenwoordig hoog op de agenda. Een printbetonvloer die op de juiste manier aangebracht is gaat wel tot wel meer dan 75 jaar mee. Dit maakt een printbetonvloer een meer verantwoorde keuze ten opzichte van bijvoorbeeld sierstraatwerk of straatklinkers én het kan er net zo spectaculair uitzien. Kleur, patroon, motief – u roept, wij draaien.

Woodstock is gespecialiseerd in het aanleggen van betonnen terrassen en opritten in kleur en print. In Nederland zijn de meeste terrassen en opritten van tegels en/of klinkers. Dat ziet er, net gelegd, vaak mooi uit. Maar na enige tijd gaat het onkruid tussen de stenen groeien en ligt de bestrating vaak ongelijk en niet vlak.

Printbeton voor een tuinhuis? kijk ook op TUINHUIS

shares