Is uw oude vloer uit de tijd of vind u het niet meer passen bij het (nieuwe) interieur? En wilt u een goed geïsoleerde vloer met vloerverwarming en een eindvloer naar keuze? Dan kunt u niet om het Woodstock totaalpakket heen. Met het Woodstock totaalpakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het werk van verschillende bedrijven. Wij verzorgen het hele proces met één vast aanspreekpunt en deskundig advies op maat.

 

woodstock totaalpakket

Wat is het Woodstock totaalpakket?

Bij het Woodstock totaalpakket isoleren we eerst de vloeroppervlakte met schuimbeton. Hier bovenop brengen we de vloerverwarming aan met een dekvloer (magnesiet, anhydriet of zandcement). Ten slotte kunt u kiezen voor een eindvloer uit ons assortiment zoals woonbeton PVC, laminaat of parket. Bij woonbeton van Woodstock heeft u geen dekvloer nodig want we storten het woonbeton direct over de vloerverwarming heen.

Door onze samenwerking met diverse specialistische bedrijven kunnen we het totaalpakket aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Er ontstaat ook nooit wrijving tussen de verschillende leveranciers, omdat u bij ons altijd één vast aanspreekpunt heeft.

Vloerisolatie

Vloerverwarming in de betonvloer

We beginnen met het aanbrengen van het isolatiemateriaal voordat we beginnen met de vloerverwarming. Hierdoor haalt u een beter rendement uit uw verbouwing. We gebruiken meestal schuimbeton of geïsoleerde noppenplaten als isolatiemateriaal.

Vloerverwarming

Vloerverwarming

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadat het isolatiemateriaal is geplaatst brengen we de vloerverwarming aan. U kunt kiezen uit een aantal verschillende soorten vloerverwarming: CV vloerverwarming, elektrische vloerverwarming, infrarood vloerverwarming en glasverwarming.

Een goede dekvloer

Anhydrietdekvloer

Bovenop de vloerverwarming brengen wij een dekvloer aan. Meestal adviseren wij u om te kiezen voor een anhydrietvloer, omdat deze vloer een maximaal rendement biedt met vloerverwarming. Als een anhydrietvloer geen optie is, kunt u ook kiezen voor een zandcement- of magnesietvloer.

Een strakke afwerkvloer

Eindvloer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten slotte leggen we de eindvloer aan. Dit is bijvoorbeeld laminaat, parket, PVC of iets anders dat u leuk vindt. In plaats van laminaat en parket kunt u ook kiezen voor een woonbetonvloer. In dit laatste geval heeft u geen dekvloer nodig en storten we het woonbeton direct over de verwarming heen.

Waarom Woodstock Vloeren?

Goede communicatie

Met het Woodstock totaalpakket hoeft u zich geen zorgen te maken over het werken met verschillende bedrijven en aanspreekpunten. Wij verzorgen het hele proces met één vast aanspreekpunt zodat u niet in verwarring gebracht kan worden.

Advies op maat

Een vloer vormt de basis van uw woning en moet degelijk uitgevoerd worden voor een succesvolle verbouwing. Wij geloven dat een goede verbouwing begint met een goed adviesgesprek. Graag denken wij met u mee, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Vakmanschap

Wij onderscheiden ons van de concurrentie door ons vakmanschap. Bij ons kunt u er van op aan dat alleen de allerbeste vakmensen uw vloer van hoge kwaliteit leveren. Bovendien hechten wij veel waarde aan het leveren van service.
Naar onze mening is dit de enige manier om als bedrijf te groeien: Uitstekend werk leveren en een tevreden klantenkring opbouwen.


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.