Wist u dat wij sinds kort een stijlvol ingerichte showroom hebben?

Hier zijn enkele van onze vloeren te bezichtigen, zoals betonnen, laminaten en houten vloeren. Ook is het mogelijk om onze interieur collectie hier te bekijken.

In de showroom kunnen wij uw vragen beantwoorden

Wij hebben veel ervaring met het leggen van vloeren en ondervloeren met vloerverwarming. In onze showroom vindt u daar ook diverse voorbeelden en stalen waaruit u kunt kiezen. Het grote voordeel is dat u bij Woodstock vloeren een eerlijk advies krijgt.Bij woodstock kunt u uw vloer direct af kunt stemmen op uw keuken, badkamer of huis renovatie. Voor een afspraak kunt u bellen naar: 06-28083528. Krijgt u ons niet te pakken? Dan kunt u ook een berichtje sturen.

Showroom

Waarom verkopen wij deze soorten vloeren?

We bieden graag een totaalpakket aan. Vaak als er een nieuwe keuken wordt aangeschaft willen mensen ook gelijk een nieuwe vloer in de woonkamer en keuken en soms zelf hal, bijkeuken of kantoorruimte laten leggen. Wij kunnen dan alle elementen op elkaar afstemmen.

En omdat tegels niet alleen in badkamers en toiletruimtes maar ook in keukens en als woonvloer kunnen worden gelegd.

Woodstock vloeren doet juist ook de vloerverwarming als daarom gevraagd wordt.
Wij kunnen het gehele totaalplaatje realiseren. Vloerverwarming infrezen in de vloer op cv of zelfs electrisch, wanneer nodig een passende ondervloer plaatsen, dekvloer uitvlakken/egaliseren, vloer leggen, plinten plaatsen etc.

Wat zijn de voordelen van een vloer bij woodstock vloeren kopen?

Ten eerste dat wij meedenken over het gehele plaatje. We kijken niet dus enkel naar de vloer maar ook of het wel bij de ruimte past en of het bij de overige elementen zoals meubelstukken past. Wij werken met ervaren adviseurs die rustig de tijd nemen om de klant te voorzien van een passend advies op maat. We kunnen het project van a tot z oppakken, dus we leveren niet alleen maar we plaatsen het ook, kunnen vloerverwarming en plinten aanbrengen en kunnen indien gewenst het pakket nog verder uitbreiden met onze andere diensten (badkamers, keukens, stucwerk, stalen wanden, woonvloeren etc).

wij leggen de vloeren zelf !
Wij hebben eigen mensen die vloeren leggen en we hebben ook een tegelzetter voor de tegelvloeren.

Alle belangrijke vragen hebben wij verwerkt in een lijst. Vragen die u hierin kunt verwachten zijn; Gaat het om nieuwbouw of renovatie? Bestaat de ruimte uit meer delen? Welke onderdelen ziet u graag terug in de vloer? Hebt u egaline nodig voor bijvoorbeeld onevenheden weg te werken? Welke stijl/sfeer spreekt u het meest aan? Dus nogmaals de tip: bezoek onze showroom.

Welke soorten PVC-vloeren en tegelvloeren worden vaak gekozen?
Wij leveren in principe alle soorten vloeren. Wat nu vaak gekozen wordt is houtlook PVC, betonlook PVC en tegellook PVC en uiteraard de gietvloeren van woonbeton.

Wij kunnen ook alle soorten vloeren aanbieden; keramisch parket, betonlook, marmer(look), natuursteenlook, natuursteen, mozaïek en meer. Van kleine tegels tot grote tegels en tot hele tegel van zelfs 120×240 cm. Ook adviseren wij waar nodig in de kleur van de voeg en kit aangezien dit de vloer kan ‘maken’ of ‘breken’ en ook trendgevoelig is.

Over de tegels gesproken, dit is één van de trends van dit moment. Lees meer over hele grote tegels die wij in het werk maken.

Waarom kan ik de vloer beter bij ons kopen in plaats van een ander vloeren ‘specialist’?

Wij beschikken over kennis van de vloer en vloerverwarming. Let op: houtenvloeren , dat is echt een vak apart. Daarbij komt dat wij het totaalpakket kunnen aanbieden waaronder badkamers, keukens, stucwerk, stalen wanden en woonvloeren. Als klant kunt u dus voor meerdere elementen naar onze showroom komen, daar kunnen wij een goed passend advies geven zodat alles op elkaar afgestemd is. De planning en montage kunnen we zo ook makkelijk op elkaar afstemmen. Bovendien heeft u dan maar één aanspreekpunt: dat is Woodstock vloeren.

Ook kunt u advies vragen naar andere soorten vloeren.
Tot nu toe hebben wij vragen kunnen beantwoorden. Wij denken dat we met onze vloeren het grootste gedeelte beslaan. Mocht u toch een andere vloer willen dan kunnen wij u naar diverse relaties doorsturen waarmee we goede ervaringen hebben.

Tijdens de aankoopfase

Wat kan er misgaan bij het leggen van een vloer?
Een vloer plaatsen moet door een vakman worden gedaan. Precies zoals Woodstock vloeren dat doet. Indien een vloer niet goed wordt gelegd (bijvoorbeeld doordat de vloer niet vlak is of vlak genoeg is) kan de vloer niet vlak liggen, ‘planken’ kunnen gaan wijken of er kunnen hobbels/bobbels ontstaan. Ook kan de lijmlaag loslaten als er niet met de juiste lijm wordt gewerkt. Indien we spreken over een appartement of vloerverwarming is het soms noodzakelijk om met een ander type ondervloer te werken. In het kort:
Vloeren kunnen met schade geleverd worden

Er wordt niet goed gesmeerd

De verkeerde soort wordt gebruikt

De ondervloer is verkeerd gekozen

Waar moet ik op letten bij het oriënteren op een vloer?

Op wat voor een ondergrond komt de vloer te liggen? In welke ruimte(s) komt de vloer te liggen? Welke uitstraling wilt u (houtlook of tegellook of betonlook? Waar moet de vloer bij gecombineerd worden? Zijn er kleine kinderen in huis of heeft u huisdieren? Uiteraard geven wij hier in de showroom uitgebreid advies over en kijken we graag mee met de klant hoe we het ideale totaalplaatje kunnen realiseren.

Hoe voorkom ik een vloeren miskoop?

Om teleurstellingen achteraf te voorkomen is het raadzaam om vooraf goed na te denken wat uw wensen zijn. Gaat u voor mooi of praktisch of een combinatie daarvan? Meten is weten en naast bepaalde voorschriften kunt u zelf vaak goed bepalen waar u waarde aan hecht bij uw aankoop. Gun uzelf een beetje bedenktijd, hierdoor kunt u de eigenschappen nog even rustig overwegen. Onze ervaren adviseurs kunnen u vervolgens behoeden voor een miskoop door u duidelijke vragen te stellen over uw verwachtingen van bepaalde artikelen en u te wijzen op de eventuele voor- en nadelen van dat artikel zodat u weloverwogen uw keuze kunt maken.

Hoe voorkom ik onverwachtse kosten?

Het laatste dat u wilt is een hoge rekening achteraf. Dit kunt u voorkomen door vooraf duidelijke afspraken te maken en deze ook op papier te zetten zodat u er later op terug kunt vallen. Als u met Schuit Totaal Wonen een offerte voor akkoord tekent dat komen we een bepaald bedrag overeen voor wat er in de offerte is beschreven. Door vooraf tot in detail te bespreken welke onderdelen en/of werkzaamheden in de offerte moeten worden opgenomen, bespaart u onnodige extra kosten achteraf. Wilt u achteraf nog een extra stopcontact of toch liever een duurdere doucheset dan geoffreerd, dan wordt er wel een meerprijs berekend.