Werk samen met Woodstock

Woodstock is dé specialist als het gaat vloeren. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt leveren wij eindvloeren (woonbeton, parket en laminaat) en dekvloeren (magnesiet, anhydriet en zandcement). Daarnaast hebben klanten bij ons ook de mogelijkheid om hun huis te isoleren met schuimbeton en de nieuwe vloer te combineren met vloerverwarming.

Woodstock staat voor kwaliteit, flexibiliteit en dat tegen een een goede prijs. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen is soms hulp van buiten af nog. Door een specialistisch vraagstuk of gewoonweg door de drukte. Heb jij de kennis en kunde op het gebied van vloeren in huis? Lees dan snel verder!

Hoe het werkt:

1. Het begint bij een aanvraag. Onze klant benadert ons waarbij wij kijken wat de wensen zijn en een plan de campagne maken.
2. Nadat de deal rond is met de klant, gaan wij op zoek naar een partner die het beste bij de klus past. Hierbij selecteren wij op soort klus, prijs en locatie.
3. Als wij denken dat jullie een goede match zijn, dan sturen we de aanvraag naar je toe.
4. Onderling maken wij de laatste afspraken over vergoeding, data etc. en hierna handel jij deze aanvraag af.
5. Als de samenwerking goed verloopt, zullen zeker snel nieuwe klussen komen.

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Woodstock is een snel groeiend bedrijf en daarom zijn wij op zoek naar een samenwerkingsverband waarbij we elkaar versterken. Wij zetten jouw kennis en expertise in bij onze klanten, maar verwachten daar ook wat voor terug. Woodstock biedt haar klanten de beste service en we vertrouwen erop dat jij dit ook doet. Daarbij zouden we het ook fijn vinden als je ons vermeld als partner op jouw online kanalen. Andersom zullen we natuurlijk ook jouw bedrijfsnaam vermelden via onze communicatie.

Wat hebben wij te bieden:

Even alle voordelen op een rij:
- Woodstock is een snel groeiend bedrijf met het hele jaar door veel aanvragen. Samenwerken met ons levert dus veel opdrachten op.
- Geen dag is bij ons hetzelfde. Iedere klant heeft zijn eigen wensen en daarbij helpen we graag. Zo is ons portfolio aan vloeropdrachten dus erg divers. Leuk en uitdagend voor jou!
- Als echte Westfriezen zijn wij nuchter en direct. Jij weet dus precies waar je aan toe bent!

Wanneer hoef je niet te reageren:

Eerlijk is eerlijk. Niet alle zzp'ers of bedrijven passen bij ons. Zo zijn wij niet op zoek naar mensen met een hoog uurtarief (bijvoorbeeld €85). Uiteindelijk moeten beide partijen aan een opdracht kunnen verdienen en dat is met zo'n hoog uurtarief voor ons niet haalbaar. Ook zijn wij écht op zoek naar een goede samenwerking waarbij we elkaar versterken en helpen groeien. Heb je hier geen tijd voor? Of gewoonweg geen zin in? Dan gaat het hem niet worden.

In de bouw moet alles het liefst vorige week al gedaan zijn en dit brengt soms veel druk met zich mee. Wij zijn op zoek naar mensen die snel kunnen schakelen en kleine opdrachten snel kunnen oppakken. Wij verwachten dat je een flexibele werkhouding hebt en je telefonisch goed bereikbaar bent.

Op dit moment staan er veel opdrachten en aanvragen in de planning die uitgewerkt moeten worden. Klikt het goed? Dan kan je dus direct aan de slag!

Iets voor jou? Neem direct contact op met Angela:

06-27012715
sales@woodstock-vloeren.nl