schuimbeton

Kruipruimte opvullen met schuimbeton

Isoleer uw woning nu met schuimbeton. Tocht en vocht zijn met schuimbeton voorgoed verleden tijd. Koude voeten, schimmel en waterschade zijn enkele van de gevolgen van teveel vocht in of onder de vloer. Door uw kruipruimte met schuimbeton te isoleren heeft u nooit meer last meer van: de vochtwerende kwaliteit van schuimbeton zorgt ervoor dat het vocht onder de woning blijft.

KIJK DEZE FILM OVER SCHUIMBETON

Het opvullen van de kruipruimte met schuimbeton is ook nog eens goed voor de portemonnee. U bespaart namelijk veel energie met een goed geïsoleerde kruipruimte. Dit komt doordat uw woning beter warm blijft, en u dus minder snel de verwarming weer aan hoeft te zetten.

Ook uw kruipruimte met schuimbeton isoleren?

Vraag nu een offerte aan!

Houten vloer op schuimbeton

Heeft u een bestaande houten vloer waarvan de balklaag is verrot? Wij vervangen de slechte balklaag door schuimbeton: zo heeft u nooit meer last van houtrot. Wilt u graag vloerverwarming? Dat regelen we dan ook meteen. We plaatsen de vloerverwarming op het schuimbeton en gieten er een dekvloer van anhydriet omheen. Anhydriet heeft de eigenschap dat het warmte goed geleidt, en daardoor perfect gecombineerd kan worden met vloerverwarming. Als laatste plaatsen we uw houten vloer weer terug, en indien gewenst maken we de vloer nog schoon ook.

Uw houten vloer isoleren met schuimbeton?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!

Wat is schuimbeton?

Schuimbeton is een lichtgewicht, goedkoop en duurzaam bouwproduct dat gemakkelijk is aan te brengen. Het is een mengsel van cement, zand, water en schuim. Doordat schuimbeton vloeibaar is, is het een zelf-nivellerend product. Dit betekent dat het zichzelf over de ruimte verspreidt zonder dat het na het aanbrengen gladgestreken hoeft te worden. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en kunnen we moeilijk bereikbare plekken als een kruipruimte gemakkelijk opvullen.

Wilt u alle ins en outs over schuimbeton weten? Neem dan een kijkje op schuimbeton.info; hier vindt u nog veel meer antwoorden op de vraag 'wat is schuimbeton'.

Schuimbeton

Schuimbeton

Schuimbeton

Schuimbetonwest 1