Schuimbeton onder de Houtenvloer

Bent u op zoek naar een goed isolatiemateriaal? Schuimbeton is een uitstekend isolatie- en opvul materiaal. Omdat schuimbeton vloeibaar is, egaliseert het vanzelf uit. Hierdoor bereikt schuimbeton ook gemakkelijk alle gaten en kieren, en zijn lastig te bereiken plekken in de kruipruimte geen probleem.

SchuimbetonWest heeft jarenlange ervaring met schuimbetonvloeren. Wij verkopen verscheidene soorten houten vloeren op de schuimbetonvloeren waaronder ook anhydrietvloer als ondervloer gebruikt wordt in combinatie met isolerend schuimbeton. Door de lange levensduur en strakke afwerking zijn onze vloeren bijzonder geschikt voor particuliere woningen en bedrijfsruimtes. Onze vloeren zijn leverbaar in verschillende kleuren. Ook zijn onze vloeren goed te combineren met vloerverwarming. Wanneer u een vloer bij ons koopt wijzen wij u een coördinator toe die al vragen beantwoord, en het gehele project voor u begeleid.

Een goede ondervloer is niet altijd duur

Beton is een relatief goedkoop materiaal dat makkelijk kan worden bewerkt. Verder hebben wij weinig andere materialen nodig voor onze vloeren. Hierdoor blijven onze kosten laag en kunnen wij onze vloeren goedkoop aanbieden. De details van onze betonproducten zijn te vinden op onze zusterwebsite. Onze schuimbetonvloeren kunnen een Woodstock vloer worden aangebracht voor extra isolatie.

schuimbeton en betonstorten

schuimbeton

Design mogelijkheden

Betonvloeren geven een unieke uitstraling en zijn leverbaar in verschillende grijstinten. Onze vloeren zijn goed te combineren met onze stijlvolle interieur producten. Uiteraard zijn onze anhydrietvloeren ook goed te combineren met onze parket- en laminaatvloeren.

Schuimbetonwest 1