Een schuimbetonpartij bij u in de buurt in Zeeland en Antwerpen. Dankzij onze samenwerking met de twee gebroeders Kevin en Glenn van Antwerpen maken we dit nu mogelijk. Leveren we ook schuimbeton in Zeeland en Antwerpen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van schuimbeton zijn ze de juiste specialisten voor uw schuimbetonbehoeften. Ze werken zowel rechtstreeks voor particulieren als als onderaannemers voor grotere projecten waar schuimbeton nodig is, onder de bedrijfsnaam GVA Isolatiebeton.

 

Wat is schuimbeton?

Schuimbeton is een isolerende vloeibare betonmortel, samengesteld uit cement, water, schuim en fijn zand. Het staat bekend om zijn lichtgewicht en uitstekende isolerende eigenschappen. Deze isolatiemortel wordt altijd op locatie geproduceerd met behulp van een kleine schuimbetonpomp en vervolgens vloeibaar in de kruipruimte gestort. Nadat het gestort is, laten we het uitharden. Dit duurt meestal twee tot drie dagen, afhankelijk van de dikte. Tijdens het uitharden ontstaan er talloze cellen die lucht vasthouden, wat zorgt voor de lichtgewicht en isolerende eigenschappen. Wilt u meer weten over schuimbeton? Lees hier dan onze volledige pagina over schuimbeton. Daar staat alles wat u moet weten van voordelen, nadelen tot terugverdientijd. 

Schuimbeton Zeeland

 

Schuimbeton Zeeland, hoe wordt het aangebracht?

Voordat schuimbeton wordt gestort, zijn er verschillende stappen die moeten worden genomen. Allereerst moet de oude vloer worden gesloopt. Daarna wordt er ingemeten. Vervolgens wordt er randfoam aan de wand geplaatst om koudebruggen te voorkomen, en wordt er een 'badkuip' gecreëerd met bouwfolie. Nadat dit is gebeurd, kan het schuimbeton worden gestort. Uiteindelijk kan met het vloeren totaalpakket ook vloerverwarming worden geïnstalleerd, met daarbovenop een dekvloer en een gloednieuwe eindvloer uit ons assortiment. Met ons vloeren totaalpakket heeft u altijd één aanspreekpunt en geven we graag advies op maat en denken we met u mee, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan

Schuimbeton Antwerpen
Schuimbeton Zeeland

 

Contact GVA isolatiebeton
De Tweede Geerden 27 Velddriel
073-7200221
info@gvaisolatiebeton.nl

Categorieën: Schuimbeton