Tempex platen

Tempex platen, ook wel EPS of piepschuim genoemd, kan gebruikt worden voor het isoleren van vloeren, muren en daken. Wij leveren dit product als vloerisolatie, maar ook als opvulmateriaal voor uw vloeren. Het belangrijkste voordeel van dit product is de goede isolatie waarde in combinatie met het lage gewicht. Wilt u uw huis laten isoleren? Dan zijn tempex platen een goede keus.

Voordelen

Het isoleren van je woning levert veel op. U verhoogt uw wooncomfort, en bespaart op uw energierekening. Daarnaast hebben tempex platen hebben een laag gewicht en is het makkelijk te verwerken. Verder is dit product niet duur. Door de grote oppervlakte van deze platen kan in een korte tijd en groot deel van uw vloer worden geïsoleerd.

Subsidie

Vanaf 15 augustus bestaat er een nieuwe subsidieregeling voor het isoleren van uw huis. De regeling heet Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) en u komt er voor in aanmerking na het uitvoeren van minimaal twee isolatiemaatregelen. De subsidie is bedoeld om meer mensen te laten investeren in isolerende maatregelen en zo bij te dragen aan een beter milieu. Bijkomend voordeel is een lagere energierekening en een comfortabelere woning. En vaak wordt uw huis door het te isoleren nog meer waard ook. Wilt u weten hoe u in aanmerking komt voor de subsidie? In ons artikel leggen wij het helemaal uit.

Contact

Wilt u meer informatie over tempex platen, of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Ga dan naar onze contactpagina, en laat daar uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

shares