Je kunt heel goed zelf kruipruimte isoleren met tempex drukvaste isolatie als de kruipruimte begaanbaar is en hoger dan 50 cm.

Dit vertelde een klant over Tempex drukvaste isolatie

"Wij konden kruipend en liggend werken. Tempex isolatie is een druk vaste isolatieplaat gemaakt van piepschuim. We hadden gehoord dat deze uitermate geschikt is als isolatie voor betonvloeren op zand of als betonvloerisolatie vanuit de kruipruimte. Wat we zo mooi vonden is dat onze buren vertelden dat het materiaal tempex isolatie relatief goedkoop is en biedt een goede isolatie. Want zeg nou zelf? We gaan hele dure tijden tegemoet en willen we dolgraag wat aan die tocht in huis doen door echt alles te isoleren. Ze hadden de tempex isolatie gewoon bij een doe het zelf gekocht maar wij wisten wel zeker dat we het anders wilden gaan doen? Natuurlijk wilden we graag weten hoe de buren hun tempex isolatie hadden aangebracht in hun woning. Zij hebben wel een vloer wat zwaar wordt belast, namelijk een houten vloer. Ze hebben een hele oude woning en moeten er wel wat dingen gebeuren. Ze kwamen ook met druk vaste isolatie verhalen. Dat is isolatie van hun platte dak die ze ook met tempex isolatie in orde hebben gemaakt.

Tempex isolatie platen

Alles draait om het gewicht en druk en moet er goed naar gekeken worden welke isolatie er aangebracht moet worden. Het leuke is, alle tempex isolatie platen hebben een specifieke druksterkte. De druk wordt bepaald door een druksterkte waar een vakman voor nodig is. Natuurlijk weten we dat onze buurman heel handig is en niet zo gauw hulp vraagt. Wij konden hem gelukkig wel helpen omdat hij een klein beetje angst heeft voor kleine kruipruimtes.

Tempex platen Plaatsen

De druk vaste isolatie en tempex isolatie werden tegen de onderzijde van de vloer bevestigd. Het kan onder een houten vloer of betonnen vloer dat maakt verder niet zoveel uit. Wij hebben onze kruipruimtes laten opvullen door een vakman en hoefden niet zelf de kruipruimte in. Wij gingen het echt niet zelf doen. Omdat wij goede ervaringen hebben met de professionele vakmannen van Woodstock-vloeren.nl hebben wij ook de buren aangeraden met deze website in contact te komen. Er zijn heel veel soorten diktes aan millimeters aan tempex isolatie platen. Ook over druk vaste isolatie, dat kan allemaal besproken worden. Ze hadden de basis dingen in orde gemaakt maar moest er toch echt een vakman aan te pas komen.

Hulp nodig

We hebben de buren gelijk het telefoonnummer gegeven van de Woodstock-vloeren specialist om een adviesafspraak te maken over tempex isolatie en drukvaste isolatie. Ze hadden ook wel oren naar schuimbeton omdat deze isolatie geschikt is voor vochtige ruimtes.
Wilt u ook graag zeker weten dat uw kruipruimte goed geïsoleerd kan worden met tempex isolatie, drukvaste isolatie?

Laat uw kruipruimte isoleren

Is het u ook veel te veel werk om zelf alles altijd maar te doen in huis? Laat uw kruipruimte goed isoleren en heeft u wel keuzes uit materialen die voor kruipruimtes geschikt zijn. Tempex isolatie is een druk vaste isolatie en het meest geschikt voor ruimtes onder een houten of beton vloer.
De plus en minpunten van tempex isolatie zijn dat het perfect voor onder beton en houten vloeren is. Het is goedkoop materiaal. Relatief goede isolatie waarde. Maar tempex isolatie is niet zo geschikt voor zware belasting en vochtige ruimtes. Dat kunt u allemaal op deze website vinden en bespreken.

Contact

Heeft u vragen over uw isolatie materialen? U kunt de website bezoeken of u kunt met deze vakmannen bellen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de showroom waar u hartelijk ontvangen wordt. Belt u wel even van te voren met nummer: 06-28083528 voor een afspraak. Woodstock-vloeren.nl maakt tijd vrij en bent u van harte welkom op de Meiland 17, 1713 GJ, Obdam.


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.