Coating van eppoxy, egaline of betonvloer verwijderen

Coating verwijderen: oude coatings zo als epoxy of egaline vloeren en andere overlagingen van de betonvloer of andere vloeren van een magnesietvloer verwijderen is geen sinecure maar met de door Woodstock benodigde ervaring goed uit te voeren!

Met de ervaring bedoelen wij dat wij het heel goed kunnen! Wij hebben 25 jaar ervaring op het gebied van mechanische vloerbewerkingen weten wij als geen ander wat er zo allemaal te leren is over het verwijderen van vloercoatings van betonvloeren. De vele verschillende typen coatings met allen hun eigen chemische samenstellingen geven veel verschillende uitdagingen wanneer deze materialen van een betonvloer moeten worden verwijderd of opgeschuurd moeten worden.

Opmerkingen als te hard, taai, te dik, etc is bij ons niet aan de orde, bij de keuze van de juiste machines en gereedschappen kunnen wij dit makelijk aan.

Coating verwijderen

Techniek

Bij het verwijderen van de verschillende coatings van betonvloeren geld dus ook dat de combinatie van de beschikbare machines in combinatie met de juiste gereedschappen en vakmensen ervoor zorgen dat wij bij Moru nagenoeg elke uitdaging aankunnen.

Resultaat

Na het verwijderen van de coating van de betonvloer is de vloer klaar voor bijvoorbeeld het polijsten van de betonvloer of het opnieuw aanbrengen van een nieuwe vloer kunnen wij ook.

Ook bij zware, industriële, vervuilingen zijn de door ons toegepaste techniek zeer goed!! Bij Besto Groep een bedrijfsvloer van +/- 25 jaar oud gerenoveerd tot een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

De toegepaste techniek o.a. uit combinaties van: het stofvrij polijsten, beton frezen doen we niet, ook niet beitelfrezen, lamelfrezen of het frezen met kaplamellen, alleen met diamant schuren. Verder doen we zwaar beschadigde delen door herstelmortel repareren en kunnen we nieuwe top laag aanbrengen middels een nieuwe toplaag zodat deze niet kan afslijten.

Categorieën: Vloerafwerking

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.