Oplossing voor verzakte vloeren Almere

In de regio Almere hebben veel mensen last van bodemdaling. Dit komt doordat de grond onder Almere bestaat uit klei en veen. Als de bodem op bepaalde punten gaat dalen dan kan ook bijvoorbeeld een betonvloer gaan verzakken. Ook last van een verzakte betonvloer? Dan kunt u natuurlijk de vloer er helemaal uitslopen en opnieuw beginnen, maar dat is een dure aangelegenheid. Daarom heeft Woodstock Vloeren nu ook een alternatieve oplossing:

Woodstock Vloeren heeft een uitstekende oplossing voor een verzakte betonvloer: schuimbeton.

Schuimbeton

Schuimbeton is een erg veelzijdig en licht bouwproduct dat bestaat uit een mengsel van cement, zand, water en schuim. Het is een uitstekend isolatiemateriaal, maar kan ook worden gebruikt als opvul- of versterkingsmiddel. Ook is het een relatief goedkoop en duurzaam product. Schuimbeton is vloeibaar bij het aanbrengen en daardoor bereikt het goed moeilijk bereikbare plekken. Zoals de ruimte onder een betonvloer.

Meer weten over schuimbeton? Hier leest u meer over de verschillende toepassingen van schuimbeton.

Verzakte vloeren herstellen

Verzakte en scheefliggende vloeren in Almere kunnen met schuimbeton moeiteloos hersteld worden. Dit doen we door onder de betonvloer een laag schuimbeton te injecteren en de vloer omhoog te 'liften'. Zo brengen we de betonvloer terug naar het gewenste niveau. De volumevergroting van het schuimbeton drukt de verzakte vloer van onder af weer terug naar de oorspronkelijke positie.

De werkwijze van Woodstock Vloeren is duurzaam, economisch en geeft weinig overlast. Met onze techniek is het mogelijk betonvloeren en constructies met gewichten tot wel 40 ton per m² omhoog te liften. Het is ook mogelijk om bewegende en instabiele vloerdelen en dilatatievoegen op hetzelfde niveau te krijgen. Zelfs verzakte aanbouwen en andere kleine bouwconstructies op betonplaten of andere vlakke funderingen kunnen we met onze methode herstellen en weer op de gewenste hoogte krijgen.

Kosten van schuimbeton

De uitvoering van het injecteren van schuimbeton is snel en betaalbaar. De exacte prijs is wel afhankelijk van de omstandigheden en de ligging van de werklocatie. Wilt u de prijs van een schuimbetoninjectie in uw specifieke situatie weten, vraag dan snel een offerte op maat aan.

Categorieën: Vloerafwerking

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.