Betonvloer opknappen

Laat uw oude en versleten betonvloer opknappen, en hij ziet er binnen no-time weer als nieuw uit! Wij gebruiken de speciaal voor betonvloeren ontwikkelde renovatie methode om uw betonvloer weer te laten stralen. Hoe oud uw betonvloer ook is, met onze methode krijgt iedere betonvloer een mooi tweede leven.

Door het intensieve gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Uw vloer van beton kan door onze technieken nog jaren mee.

U kunt natuurlijk ook altijd een nieuwe betonvloer laten storten, maar dit proces is moeilijk en vaak onnodig. Het is veel beter om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de gevraagde toepassing. Dat is een stuk goedkoper dan de betonvloer helemaal vervangen.

Heeft u bijvoorbeeld een vloer die jarenlang intensief is gebruikt, en veel verfresten bevat? Dat is echt een vloer om met onze methode op te knappen. Bent u niet overtuigd? Dan maken we eerst een proefstuk op zetten. U mag het resultaat vervolgens beoordelen. We weten zeker dat we u dan kunnen overtuigen van de kwaliteit. We hebben er al heel wat vierkante meteters betonvloer mee opgeknapt.

Betonvloer weer als nieuw

Met onze methode knappen we de betonvloer op met meerdere mechanische bewerkingen. Of uw betonvloer beschadigd, uitgesleten, vervuild, of gewoon niet mooi meer is: het maakt ons niet uit! Besto Betonrenovatie maakt uw oude betonvloer weer als nieuw. Dat betekent dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.

Ook bij zwaar industrieel vervuilde vloeren is de toegepaste techniek zeer effectief! Ook een vloer van wel 25 jaar oud wordt zo weer een vlakke, gladde, optimaal bruikbare betonvloer.

De toegepaste technieken binnen de BESTO-methode bestaan onder meer uit stofvrij polijsten en met diamant slijpen. Afhankelijk van de staat kunnen wij daarna ook nog eenvoudig een coating aanbrengen die uw betonvloer helemaal weer als nieuw maakt. Hierdoor geniet u nog jaren van uw vloer, en dit tegen veel lagere kosten ten opzichte van een nieuwe betonvloer.

Categorieën: Betonvloer

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares