Betonvloer opknappen

Laat uw oude en versleten betonvloer door ons opknappen en hij ziet er binnen no-time weer als nieuw uit! Samen met onze partner Besto Betonrenovatie hebben we speciaal voor betonvloeren een renovatiemethode ontwikkeld. Hiermee gaat uw betonvloer weer stralen. Hoe oud de betonvloer ook is, met onze methode krijgt iedere betonvloer een mooi tweede leven.

Door intensief gebruik kan een betonvloer in de loop der jaren scheuren, verkleuren en poreus worden. Wij behandelen uw gehavende vloer met diverse technieken en zorgen ervoor dat uw vloer weer jaren mee kan.

Betonvloer opknappen

Technieken

De toegepaste technieken binnen de Besto-methode bestaan onder meer uit stofvrij polijsten en met diamant slijpen. Afhankelijk van de staat van de vloer kunnen wij daarna ook nog eenvoudig een coating aanbrengen die uw betonvloer helemaal weer als nieuw maakt. Hierdoor geniet u nog jaren van uw vloer en dit tegen veel lagere kosten ten opzichte van een nieuwe betonvloer.

Een nieuwe betonvloer

Kiezen voor een nieuwe betonvloer kan ook natuurlijk, maar dit kost veel geld en tijd én is vaak onnodig. Het is veel effectiever om de oude betonvloer te behandelen en geschikt te maken voor de door u gevraagde toepassing. En een stuk goedkoper dan de betonvloer helemaal laten vervangen.

Heeft u een vloer die jarenlang intensief is gebruikt en veel verfresten bevat? Dat is echt een vloer om met onze methode op te knappen. Bent u niet overtuigd? Dan maken we eerst een proefstuk. U mag het resultaat vervolgens rustig beoordelen. We weten zeker dat we u kunnen overtuigen van de kwaliteit. We hebben er al heel wat vierkante meters betonvloer mee opgeknapt.

Betonvloer weer als nieuw

Met onze methode knappen we de betonvloer op met meerdere mechanische bewerkingen. Of uw betonvloer beschadigd, uitgesleten, vervuild of gewoon niet mooi meer is: het maakt ons niet uit! Samen met onze partner Besto Betonrenovatie maken we uw oude betonvloer weer als nieuw. Dat betekent dat de oude vloer niet alleen visueel voldoet aan uw verwachtingen, maar ook technisch geschikt is voor de door u beoogde nieuwe toepassing.

Ook bij zwaar industrieel vervuilde vloeren is de toegepaste techniek zeer effectief! Vloeren tot wel 25 jaar oud worden zo weer een vlakke, gladde en optimaal bruikbare betonvloer.

Categorieën: Vloerafwerking

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.