Woonbetonvloer beschermen tegen vuil

Woonbetonvloer beschermen tijdens het klussen? Pak het goed aan met het juiste afdekmateriaal.

Een woonbetonvloer is een prachtige vloer, maar wel eentje die niet zo heel goed tegen vuil kan. Ook is hij behoorlijk vlekgevoelig. In bepaalde situaties kan het daarom handig zijn om uw betonnen woonvloer af te dekken. Bijvoorbeeld bij bouwwerkzaamheden als timmeren, metselen of stukadoren. Het is wel belangrijk om daarbij het juiste afdekmateriaal te gebruiken.

Wij hebben voor elke vloer het juiste afdekmateriaal! Of het nu gaat om een kompozytvloer of gevlinderde woonbetonvloer, met ons afdekmateriaal voorkomt u veel narigheid. Ook voor laminaat, tegels, hout, natuursteen, een gestoffeerde trap of tapijttegels hebben wij het geschikte afdekmateriaal in huis.

 

 

Het afdekken van een nieuwe woonbetonvloer

Als u rondom een nieuwe woonbetonvloer gaat klussen, raden we altijd aan om een goed ademend afdekmateriaal te gebruiken. Zo houdt u de risico's op het verkleuren en beschadigen van de vloer zo klein mogelijk.

Uw woonbetonvloer beschermen gaat het beste met ons speciale afdekdoek. Dit is gemaakt van zeer goed ademend materiaal en is met ruime afstand het beste afdekmateriaal voor woonbeton. Door afdekdoek te gebruiken kunt u gewoon doorklussen, terwijl de vloer wordt beschermd en netjes verder opdroogt.

Bij het afdekken van een woonbetonvloer is het erg belangrijk dat het afdekdoek dat u gebruikt vocht goed doorlaat en ook vuildicht is. Daarnaast is het handig als u een licht klevend afdekdoek kiest. Dit blijft altijd mooi op zijn plaats liggen.


De voordelen van afdekdoek

  • Op termijn een lagere energierekening
  • Hele winter warme voeten
  • In de zomer te gebruiken als koeling
  • Meer ruimte door ontbreken radiatoren
  • Goed te combineren met diverse vloeren
  • Gelijkmatig verdeelde warmte

Ook de tegelvloer afdekken

De meeste keramische tegels zijn niet gevoelig voor verkleuring, maar u dient ze evengoed te beschermen tegen bouwvuil. Ook dan is ons afdekdoek een mooie oplossing. Het is waterdicht en u plakt het met ducttape aan elkaar. Let bij gebruik van de doek op dat de vloer droog is. Stucloper is niet geschikt voor pas gelegde vloeren: gebruik onze ademende afdekdoek op pas gelegde betonvloeren.

Vraag een offerte aan bij onze vloerenservice!

U kunt ook een offerte aanvragen bij onze vloerenservice. Onze service is van alle markten thuis als het om het afdekken van vloeren gaat. Onze mensen hebben ruime ervaring op het gebied van vloeren, betonvloeren, houten vloeren of kompozytvloeren. Zij zorgen voor de bescherming van elke vloer. Wilt u met ons in contact komen? Stel uw vragen via de contactpagina of bel direct naar 0226-456047.


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.