Welke terrastegels passen bij mijn tuin?

Dat is de grote vraag altijd: kiest men bij het ontwerp van het nieuwe terras voor natuursteen- keramische tegels of voor betontegels met een hoogwaardige bovenlaag? Alle 3 de opties zijn te rechtvaardigen. Naast vele onderscheidende kenmerken hebben de tegels van beton een groot voordeel: geen moeilijke en dure aanpassingen van de ondergrond. Daarbij in het bijzonder bij producten met het CleanTop oppervlak- zeer onderhoudsvriendelijk in onderhoud
Onderstaand vindt u de betonvloer in printmotief die het zoeken naar passende terrastegels vereenvoudigd.

Terrastegels

Terras, Tuinpaden of Oprit van betontegels wat niet verzakt

Het kan allemaal met beton.
beton is voor Nederland geen nieuw fenomeen meer. In Amerika, Spanje en Portugal wordt al vele jaren gebruik gemaakt  van beton als erfverharding, oprit en terras.

Beton is de vervanger voor uw bestaande klinkers, terrastegels of sierbstrating. Doordat beton ter plekke wordt gestort betaat uw terras uit een geheel. Hierdoor zijn er geen naden zoals bij normale tuintegels, hierdoor is beton ook onderhoudsvriendelijk! Naden zijn wel te maken, maar doordat deze niet helemaal door en door zijn heeft u geen last van onkruid meer! U geeft uw terras meer uitstraling in de print die u wenst.

Categorieën: Tuin

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.