Tuintegels

Een tuin is niet af zonder strakke tegels. Er bestaan veel variaties en mogelijkheden voor het bestraten van uw tuin.
Vooral het formaat 60x60 wordt vaak toegepast.

Tuintegels 60x60

De 60x60 tuintegels is al jaren één van de populairste modellen. Het 60x60 formaat geeft een tuin een strakke uitstraling.

keramische tuintegels

Keramische buitentegels zijn relatief nieuw, en zijn dikker dan keramisch tegels voor binnen. Keramische binnentegels zijn niet geschikt voor buiten.

Grote tuintegels

Hoe groter uw tuintegels zijn, hoe minder naden u heeft. Hierdoor heeft u ook minder onkruid tussen de voegen, en kost het minder werk om uw tuin te onderhouden.

tegels schoonmaken

Tuintegels schoonmaken

Aanslag op tuintegels kan ontstaan door slechte afwatering. Vooral plekken met veel schaduw en veel vocht zijn hiervoor gevoelig. Belangrijk is om de structurele oorzaak aan te pakken, voordat u gaat schoonmaken.

Hogedrukreiniger

De meest efficiënte methode voor het schoonmaken van tegels is vaak een hogedrukreiniger. Pas wel op, want een hogedrukreiniger kan de tegels beschadigen.

Schoonmaakmiddelen

Bij tuincentra of bouwmarkten zijn vaak schoonmaakmiddelen te koop voor tuintegels. Voor sommige tegels heeft u speciale reinigingsmiddelen nodig.

Tuintegels kopen

Overweegt u om tuintegels te kopen? Neem dan direct contact met ons op.

Categorieën: Tuin

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.