Sierbestrating

Bent u van plan om uw tuin opnieuw aan te leggen? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en ontbreekt een degelijk bestrating? Overweeg dan om te kiezen voor sierbestrating.

Sierbestrating

Hoe kies ik de juiste sierbestrating

Bij het kiezen van je sierbestrating is de uitstraling natuurlijk belangrijk. Ga je voor het warme, landelijke bruin of het moderne, industriële zwart? Ook de kwaliteit en de kostprijs zijn belangrijk. Één van de betere opties is misschien wel printbeton. Printbeton is in een betonnen vloer gegoten uit één volledig stuk met een geprint of gestempeld motief. Printbeton lijkt enigszins op natuursteen, verschillende soorten klinkers, houtsoorten enzovoort.

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos, u kunt de vloer in elk gewenst patroon of kleur verkrijgen. Wilt u een kasteelvloer, een terras met de uitstraling van natuursteen of houten planken, een tuinpad met klinkers? Printbeton bied de oplossing. Het is zelfs mogelijk zelf uw eigen print te ontwerpen. Het kleuren van het beton met hoogwaardige kleurpigmenten zorgt voor een kleurvast resultaat.

Geen onkruidbestrijding meer

De printbetonvloer wordt in een geheel gestort wordt en heeft geen voegen waardoor onkruid geen kans krijgt. Printbeton lost ook het probleem van alg, groene waas en ander vuil grotendeels op door de hoge kwaliteit van de topcoating. Dit scheelt u veel ergernis, het onderhoud wordt een fluitje van een cent en u bespaart tijd waardoor u nog meer kunt genieten van uw tuin. Het industriële karakter van beton leent zich ook goed voor een minimalistisch in- of exterieur.

Categorieën: Tuin

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.