Schuimbeton van Bull Betonwerken

Bull Betonwerken is een Nederlandse onderneming die gespecialiseerd is in een scala van betonwerkzaamheden en daarbij ook een  leverancier van schuimbeton. Schuimbeton is een duurzaam en energiebesparend bouwmateriaal dat steeds vaker wordt gebruikt om woningen duurzamer te maken.

Bull Betonwerken is actief in heel nederland en pakken zowel grote als kleine projecten aan.

Naast schuimbeton leveren ze ook andere zaken zoals de betonvloer en funderingen. Zij zijn gespecialiseerd in betonvloeren zoals de naam al doet vermoeden.

 

 

Al jaren lang is Bull Beton is een van de aanbieders in het aanleggen van betonvloeren en de realisatie van funderingen en kelders, variërend van bescheiden tot aanzienlijke omvang. Kijk ook op https://bullbetonwerken.nl.

Met een betonvloer kan je alle kanten op en dat maakt het een veelzijdig product.  zie ook onze pagina over de betonvloer. 

 

 

 

 


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.