Werken zonder diploma

Je bent om de een of andere reden niet klaar met je studie, maar wil werken. Je hebt veel motivatie om te beginnen. In de praktijk zal het erg moeilijk zijn als je geen diploma hebt. Elke vacature beschrijft de eis dat opleiding x, y of z moet zijn voltooid.  Maar je gaat het toch proberen. Je hebt tenslotte geen 9-5 mindset, je weet hoe je problemen moet oplossen, je kunt samenwerken, etc. Helaas werd het afgewezen. Je hebt het verschillende keren geprobeerd, maar toen verloor je je zelfvertrouwen. Wat moet je nu doen? U bent dicht bij de oplossing omdat u zonder diploma kunt werken!

 

Werken zonder diploma

Werken bij Woodstock Vloeren

Bij Woodstock vloeren is het mogelijk om te werken zonder diploma. Wij zijn een erkend leerbedrijf, dit betekend dat we onze kennis goed kunnen overbrengen op andere mensen met leermeesters die hun vak in de vloeren goed verstaan. Werken zonder diploma is bij ons dus heel goed mogelijk, ook als jij het verzwijgt omdat je bijvoorbeeld gestopt bent door omstandigheden met je opleiding. Ook dan kunnen wij je helpen. We hebben diverse werkzaamheden van bijvoorbeeld administratie tot sales of klusser. Bekijk hier al onze vacatures.

 

Anoniem werken bij Woodstock Vloeren

Op het internet staan verhalen van mensen die doen alsof ze een studie volgen. Dit word een pretend-student genoemd. Statistieken over het aantal ‘pretend-studenten’ in Nederland zijn er niet. Elk jaar zijn er wel een paar studenten die zich bij de studentenpsychologen aanmelden met de klacht dat zij hun omgeving niet de waarheid verteld hebben over de precieze stand van zaken van hun studie.

Hoe zij in die situatie terecht komen? Er is niet precies te zeggen waarom mensen gaan liegen en verstrikt raken in de leugens. Er kunnen allerlei factoren een rol spelen, zoals een schaamtegevoel dat iets niet lukt, druk vanuit de omgeving goed te moeten presteren, maar ook iets in de persoonlijkheid van mensen kan maken dat zij vaker op verschillende levensgebieden zich beter/mooier voordoen dan de werkelijkheid is of wie ze zijn.

Wij willen deze mensen graag helpen. Bij ons kunt je terecht om te werken. We helpen naar de juiste oplossing zodat u verzekerd kunt zijn van een betere toekomst.

Categorieën: ActiesVacatures

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.