stagelopen en afstudeeropdracht combineren met werk bij Woodstock vloeren

stagelopen

Stagelopen bij Woodstock Vloeren: Als je een afstudeerstage gaat lopen bij Woodstock vloeren werk je niet alleen, maar schrijf je er ook een goed verslag over. Het is voor jezelf prettig als je dan ook echt geïnteresseerd bent in ons vak dat je de komende tijd een goede stage gaat bij ons gaat doen. Staar je niet blind op een stage, maar wij bedenken samen wat jij zelf wilt en wij zoeken op meerdere plaatsen een goede stage plek zodat je goed op de hoogte ben van het proces.

Wat betekent stagelopen bij Woodstock Vloeren?

Een afstudeerstage is het moment wat jij geleerd hebt tijdens jouw studie in de praktijk te brengen. Je gaat aan het werk als stagiair bij ons en maakt daarbij een bijpassende stage opdracht. Bij vrijwel alle opleidingen is een afstudeerstage verplicht, bij de meeste studies is het een keuze. Een afstudeerstage loop je aan het eind van je studie bij Woodstock, in de meeste gevallen het laatste half jaar.

Een stage opdracht

Het is de bedoeling dat jij met jouw afstudeeropdracht helpt met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een product, het verbeteren van bedrijfsprocessen of het schrijven van een adviesplan. Er zijn eigenlijk meer afstudeeropdrachten mogelijk
De praktijkgerichte opdracht (komt het meest voor bij opleidingen). Je voert een stage opdracht uit voor het Woodstock, waarna je een stageverslag schrijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een nieuw vloer, waarbij je een product- en procesverslag schrijft.

De onderzoeksopdracht

Bij het verrichten van onderzoek voer je een opdracht uit die je formuleert in samenspraak met het ons. Het onderzoek kan ook bijvoorbeeld een analyse zijn van een project. Over dit onderzoek schrijf je een scriptie onder begeleiding van een van ons.

Timemanagement

Een stage lopen en ook nog een scriptie schrijven kan. WIJ geven de mogelijkheid de scriptie te schrijven tijdens werk/stagetijd, maar dit is niet altijd het geval. Denk hier van tevoren goed over na, zodat je niet in de problemen komt. Vraag aan het stagebedrijf hoe zij hierover denken en stel bijvoorbeeld een tijdsplan op. In dit plan kun je aangeven wanneer je de stage voor ons doet en wanneer je tijd kunt besteden aan de opdracht. Zo zijn voor jou en het Woodstock de afspraken helder en kun je hier achteraf geen onenigheid over krijgen.

Stagevergoeding

De vergoeding voor een stage ligt bij de Woodstock wat hoger dan voor een ander stage bedrijf.

 

Categorieën: ActiesVacatures

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.