De functie

Vanwege de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar goede verkopers die ons team willen versterken. Als verkoper ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je coördineert (ver)bouwprojecten voor onze zakelijke en particuliere klanten, stelt offertes op en bemiddeld tussen de verschillende afdelingen van onze organisatie. Zodra je een gaatje over hebt ondersteun je ons met diverse administratieve taken.

Wie wij zoeken

In ons team krijg je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden voor eigen initiatief. Daarom zijn wij zijn op zoek naar een proactieve kandidaat met goed ontwikkelde commerciële vaardigheden.
Ervaring in de bouw of technisch inzicht is een pré.

Wij zoeken medewerkers voor onze vestigingen in Bergen op Zoom, Drachten, Enkhuizen, Heerhugowaard, Heerlen, Hoogeveen, Lelystad, Middelburg, Oostburg, Sneek, IJmuiden en Zwaag.

Over Woodstock vloeren

Woodstock is specialist in vloeren voor bedrijven én particulieren. Wij leveren zowel eindvloeren (woonbeton, parket en laminaat) als dekvloeren (magnesiet, anhydriet en zandcement).
Ons bedrijf is in de afgelopen hard gegroeid en streeft ernaar om Nederlands marktleider te worden in de vloerensector.

Solliciteer direct

Wilt u meer informatie over deze vacature, of denk jij dat je onze nieuwe collega gaat worden?
Neem dan direct contact met ons op.

Categorieën: Vacatures

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.