Stagemarkt Woodstock vloeren

Ben je een leerling of student en ben je opzoek naar een fijne, maar ook een leerzame stage? Woodstock vloeren biedt mogelijkheden! Wij bieden namelijk diverse soorten stages aan waar je terecht kan van bijvoorbeeld administratie, marketing of klusser. Afhankelijk van je interesses kunnen we samen kijken voor een goeie stageplek binnen onze bedrijf met een fijne stagebegeleider waar je hele stageperiode terecht kan voor hulp. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf die ook deel uitmaken van de stagemarkt.

 

Wat voor soorten stages bieden wij aan

Bij Woodstock vloeren bieden wij mogelijkheden voor een snuffelstage, werkervaringstage of een afstudeerstage. Wat voor stage je te maken mee krijgt is afhankelijk van op wat voor school je zit en welke opleiding je doet.

 

Stageperiode

Tijdens je stageperiode maak je niet alleen kennis met onze bedrijf maar leer je ook hoe je te werk gaat. Vervolgens leer je ook van hoe bepaalde processen werken. Wij leveren namelijk werk in de hele vloer branche. Van slopen van oude vloeren tot vloerisolatie en vervolgens aanbrengen van vloerverwarming, dekvloeren en afwerkvloeren. Wij zijn namelijk erkend leerbedrijf, dit betekend dat we onze kennis goed kunnen overbrengen op andere mensen met leermeesters die hun vak in de vloeren goed verstaan. Wij vinden het belangrijk om je opgang te helpen met je stageopdracht. Naast het hebben van een leerzame bedrijf is het ook belangrijk om gezellige collega's te hebben op de werkvloer. Het hebben van een leuke stageplek uiteindelijk het meest belangrijkste.

stagelopen

 

Categorieën: Vacatures

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.