Wateraansluiting

Woodstock vloer gekocht? Dan heeft u wellicht een nieuwe of tijdelijke wateraansluiting meer nodig. De aansluiting biedt de mogelijkheid aansluitingen, waaronder die met betrekking tot water, eenvoudig aan te vragen, te laten wijzigen of verwijderen. In een paar eenvoudige stappen is dat geregeld. Ook aan- of afsluitingen voor bijvoorbeeld gas en elektriciteit, warmte en media & communicatie, zoals televisie, internet en telefoon, kan op deze manier worden gedaan. Zo heeft u direct alles in één keer aangevraagd.

De minimale water hoeveelheid van een brandslanghaspel is 21,67 liter per minuut en de druk mag nooit minder zijn dan 100kPa. Elke brandslanghaspel voldoen meestal wel aan de eisen van KIWA, EN en CE Norm. De brandslanghaspels worden meestal gebruikt vraag voor de zekerhied ook een 2e haspel en houd er rekening mee dat deze weer gezekerd moet worden en laat hem voor gebruik lang doorstromen en drink dit water zeker niet en ook niet in ademen en ook niet sproeien in verband met legionelle bacterie.

Wateraansluiting

Zakelijke aanvragen

Ook zakelijke aanvragen voor het (tijdelijk) aan- of afsluiten van de wateraansluiting of het wijzigen van de huidige wateraansluiting verloopt via dit portaal. Het dient als één centrale ingang voor alle aanvragen met betrekking tot aansluitingen. Vanuit mijnaansluiting.nl worden deze doorgestuurd naar de juiste partijen. Die dragen vervolgens zorg voor de verdere uitvoering. WML verzorgt alle aanvragen die betrekking hebben op de Limburgse wateraansluitingen.

Tarieven

Aan uw aanvraag voor het aan- of afsluiten van het water zijn kosten verbonden. Bekijk de tarieven hier (bij Aanvullende producten en diensten).

Specificatie meterkast

Bent u een nieuwe woning aan het bouwen of de meterkast aan het aanpassen? Bekijk dan eens de animatie 'richtlijnen voor de meterkast' (op basis van Aanleg en meterkast voorwaarden NEN2768).

Specificatie meterput

Wilt u een wateraansluiting aanvragen die in een (tijdelijke) meterput moet komen? Houdt u zich dan aan de afmetingen uit deze specificatie.

Meer informatie

Meer informatie over aan- en afsluiten van de waterleiding, het berekenen van uw benodigde capaciteit en andere informatie die nodig zijn voor uw aanvraag zijn hier terug te vinden.

Niet gevonden wat u zocht of liever persoonlijk contact? mail ons of bel ons

Categorieën: Nieuws vloeren

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.