Woodstock Vloeren neemt Kompozyt over en breid op deze manier het totaalpakket uit. Maar wat is Kompozyt? En waarom is het de vloer van de toekomst? Hier leggen we het uit.

 

Kompozyt

Wat is een kompozyt vloer?

De Kompozyt vloer is een verwarmde vloer op schuimbeton die warmte zeer goed opneemt, vasthoudt en langdurig blijft afgeven. Hierdoor zijn de verwarmingskosten een stuk lager zijn dan bij andere warmtebronnen. De Kompozyt vloer is bestaat uit een mengsel van speciale cementen, kwartszanden en specifieke toeslagstoffen. Er zitten ook additieven in die de vloeibaarheid, stabiliteit en hechtsterkte bevorderen. De vloer is ook door zijn unieke combinatie erg energiezuinig. Zo wordt de warmte erg goed vastgehouden, en word de word de warmte heel geleidelijk weer afgegeven. Hierdoor hoeft er zelfs in koude tijden maar een paar keer per dag gestookt te worden.

 

 

Vloer van de toekomst

De Nederlandse regering is van plan om de komende jaren de gaskraan steeds verder dicht te draaien. Dit betekent dat er steeds meer mensen moeten gaan overstappen naar een gasloze verwarming. Kompozyt sluit uitstekend aan op dit verduurzamende klimaat. De vloer bespaart kosten omdat het zo ontzettend zuinig is. De warmte wordt zo goed vastgehouden, dat stoken slechts een paar keer per dag nodig is.

Met deze vloer zorgen we ervoor dat het aantrekkelijk wordt voor mensen om gasloos te gaan. Zodat heel Nederland makkelijker en sneller kan overstappen naar een gasloze omgeving. In plaats van dat mensen huiverig blijven om gasloos te gaan, laten wij zien dat door alle besparingen die ons product met zich meebrengen het juist wel loont om over te stappen. Het milieu wint, de consument en zijn kinderen winnen, de Nederlandse overheid wint en wij winnen.

Categorieën: Nieuws vloeren

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.