Kop van Noord Holland, regio West Friesland maar ook de volgende plaatsen zoals Wassenaar, Almere, Laren, Bergen, Gooise meren, Rozendaal, Heemstede, Bloemendaal, Blaricum, levert Woodstock de Egaline Gietvloer met Vloerverwarming

Er zijn verschillende typen vloeren met hun specifieke eisen te onderscheiden:

Begane grondvloer, isoleren tegen koude en optrekkend vocht;
Verdiepingsvloer, geluidisolatie en brandwerend;
Dakvloer, isoleren tegen warmte en koude, waterdicht;
Keldervloer, waterdicht;
Woning scheiden, geluidisolatie en brandwerend, de eisen zijn zwaarder dan bij een verdiepingsvloer in eenzelfde woning.

Aan elk van de hierboven genoemde vloertypen zijn dus specifieke eisen te stellen en dat geeft een andere samenstelling van de vloerconstructie per vloertype. In aardbevingsgebieden zullen andere eisen aan de vloeren worden gesteld dan in België en Nederland. Het toepassingsgebied speelt ook een rol, een fabrieksvloer zal aan andere eisen moeten voldoen dan een woningbouwvloer.

beton schuren

Een zwevende vloer wordt aangebracht op verend isolatiemateriaal om contact en luchtgeluid zo veel mogelijk te beperken, zodat de dragende en de zwevende vloer onafhankelijk van elkaar kunnen werken (bewegen). Langs de randen van de vloer, bij de aansluiting tegen de wanden dient een strook isolatiemateriaal aangebracht te worden, zodat rechtstreeks contact met de constructieve delen van de ruimte daar vermeden wordt. De vloer kan gemaakt worden van hout en/of van materiaal op basis van hout, maar ook van steenachtige materialen zoals cement(gebonden) of gips(gebonden). Voor extra sterkte kan een dergelijke vloer gelegd worden op een stalen wapeningsplaat

 

Ook doet Woodstock de parketvloer en visgraad pvc-vloer

Ook mooie vloeren gemaakt in.

Ankeveense Plassen
Eilandspolder
Guisveld
Ilperveld
Kortenhoefse Plassen
Loosdrechtse Plassen
Naardermeer
Oosteinderpoel
Spiegel- en Blijkpolder
Varkensland
Waterland
Wormer- en Jisperveld
Brandemeer
De Deelen
Groote Wielen
Lindevallei
Nationaal Park De Oude Venen
Rottige Meenthe

Categorieën: Nieuws vloeren

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.