Over Tough walls & floors

Dit is Tough walls & floors en de naam geeft al direct aan wat zij doen. Tough walls & floors maken namelijk stoere en stijlvolle wanden en vloeren die jouw interieur weer tot leven kunnen laten komen.

"We zijn begonnen als schilder/stukadoorsbedrijf met daarnaast een grote interesse op het gebied van creativiteit. Zo hebben we ons gestort op het maken van stoere stijlvolle wandafwerkingen door gebruik te maken van diverse stucmaterialen. Inmiddels hebben we al wat eigen wanden ontworpen en hebben we deze wanden ook al bij aardig wat klanten mogen aanbrengen. Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van egaline vloeren. Dit zijn betonlook gietvloeren die een industriële uitstraling hebben.

Naar aanleiding hiervan zijn we op het idee gekomen om iets op te richten wat alleen gericht is op deze stoere wanden en vloeren."

Wat ze doen

Tough walls & floors maakt stoere stijlvolle wanden en vloeren. De wandafwerkingen zijn op iedere ondergronden mogelijk, dus ook toiletten. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het aanbrengen van betonlook egaline vloeren. Interieurtip: Mooie wanden gaan nauw samen met de meubels.

Stucwerk Wandafwerkingen

Wij creëren verschillende soorten wandafwerkingen die toepasbaar zijn op alle soorten ondergronden. Ons hoofdproduct is stuc, hiermee geven we de wanden een structuur. Hieronder een aantal van onze wandafwerkingen:

Casewall

Gestucte ontkiste plankenwand.

Casewall
Casewall
Casewall

Castlewall:

Grof gestucte wanden. Structuur en kleur mogelijk naar uw eigen keuze

Casewall
Castle wall
Castle wall stucwerk

Frescoloriwanden

Fijn gestucte wanden, in alle kleuren mogelijk.

Frescoloriwanden
Frescoloriwanden
Frescoloriwanden stukwerk

Keimwanden

Fijn en grof gestucte keimwanden. Kan in verschillende kleuren worden aangebracht.

Keimwand
Keimwand
Keimwand stucwerk

Sightbeton wanden

Fijn en grof gestucte keimwanden. Kan in verschillende kleuren worden aangebracht.

Sightbeton
Sightbeton
Sightbeton Stucwerk

Toiletten en badkamers

De wandafwerkingen zijn ook toepasbaar in WC’s en badkamers. Bij badkamers is het alleen niet mogelijk in de natte ruimtes. Ook de egaline vloeren kunnen worden toegepast in WC’s en badkamers.

Stucwerk in de badkamer is één van de nieuwste trends van het moment. Het is veel hygiënischer dan tegels en ziet er stijlvoller uit. Omdat er geen voegen in het stucwerk zitten is dit veel hygiënischer dan tegels in uw badkamer. In voegen van tegels nestelen zich schimmels en moeten er agressieve schoonmaakmiddelen worden gebruikt die slecht zijn voor uw gezondheid. Bij stucwerk in de badkamer zal dit niet meer nodig wezen. Een badkamer stucen staat voor optimale hygiëne.

stucwerk badkamer
stucwerk badkamer
stucwerk badkamer

Egaline vloer

Een egaline vloer is simpelweg een ondervloer met daar overheen een laagje egaline. Een Egaline vloer wordt vooral toegepast op cementdekvloeren, maar kan ook worden toegepast op tegels en gebruikte betonvloeren. De vloer wordt vaak toegepast voor het egaliseren van de ondervloer. De vloer is toepasbaar in meerdere soorten kleuren en structuren.

Wat is egaline?

Egaline bestaat onder meer uit cement en kunsthars en is zelf-nivellerend: als het aangebracht wordt vloeit het vanzelf als een mooie egale laag over de vloer. De vloer is gemakkelijk aan te brengen. "We 'gieten' de egaline over de ondervloer en egaliseren dit vervolgens met behulp van een spaan of spatel."

Contact

Voor offertes kunt u het beste een mail sturen naar Info@toughwalls.nl met hierin: de afmetingen van de wand(en), foto's van de wand, het soort ondergrond en de locatie. Hetzelfde geldt voor de vloeren! Vervolgens maken wijvrijblijvend een offerte aan

Of kom een kijkje nemen in onze thuisshowroom (op aanvraag).
Dorpsweg 63A
1711 RG Hensbroek
Nederland

Categorieën: Interieur

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.