In dit bericht gaan we het over gietvloer kleuren hebben.

We hebben verschilende gietvloeren.

-Woonbeton

-pu gietvloer

cementgebonden gietvloeren

de kleuren van een gietvloer zijn nooit het zelfde die u inde showroom of op een plaatje heeft gezien.

Wij van Woodstock vloeren proberen juist altijd de kleur van de gietvloer zoveel mogelijk te benaderen.

Veel gietvloeren  kleuren namelijk anders , als deze gedroogd zijn. Daardoor kan de vloer precies aan uw smaak voldoen maar ook NIET een kleur uitkiezen die mooi bij de rest van het interieur staat is bnatuurlijk altijd mooi maar een mooie gietvloer past 9 van de 10 bij een mooi strak industrieel interieur. Het kiezen van de kleur gietvloer een belangrijk moment, want een kleur bepaalt het grootste deel van de uitstraling van de vloer. Wij geven een goed advies en geven u graag een eerlijk advies zodat u de beste keuze kunt maken. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u verschillende kleuren ook in het echt bekijken.

Emotie

Een emotie is een innerlijke beleving of gemoedsrust waarin u een vloer koopt maar ook de kleur van de vloer. U wilt natuurlijk geluk, vreugde, en kan door een andere situatie of gebeurtenis worden veranderd en dat is nu net iets wat wij niet willen. Gevoelens kunnen ook spontaan opkomen.

Wat is een mooie kleur voor een gietvloer ( kleur gietvloer)

Eigelijk is de mooiste gietvloer kleur de betonlook vloer!

Die kleur is vaak erg mooi en wijkt niet veel af van de kleur in de showroom.

Gietvloer kleuren kies de juiste kleur maar pas op! De kleur kan afwijken! Laat u goed adviseren in de showroom voor de kleur die bij u past

In biologische zin is een emotie een reactie van de hersenen op een affectieve prikkel. Dit komt zowel bij mensen als dieren vrijwel automatisch tot uiting in een bepaald patroon van gedrag zoals vluchten of toenadering en fysiologische reacties. Het gevoel kan dan gezien worden als een speciale uiting of vorm van emoties die typisch is voor mensen, namelijk de bewuste beleving, of mentale reflectie van een emotie.

gietvloer kleuren

gietvloer kleuren

Door naastliggende kleuren op een kleurencirkel te combineren krijg je  kleurencombinaties. Veel gebruikte vloeren kleuren zijn  combinaties zijn grijs-zwart. Om de harmonieuze kleuren tot hun recht te laten komen combineer je ze best met neutrale tinten zoals wit, grijs of zwart. dat is de juiste keuze voor de kleur.

Kijk ook op:

De juiste vloer op vloerverwarming

Wat kunnen wij u nog meer vertellen.

Wat kost een zandcement dekvloer

Wat kost een gietvloer?

Wat zijn de kosten van een gietvloer

Grindvloer prijs
Kosten gietvloer voor m2 excl. btw Prijsen zijn geschat
vloer 20 – 50 m2 € 3.150,-
vloer 51 – 100 m2 € 66,32 per m2
vloer 101 – 150 m2 € 54,90 per m2
vloer 151 – 200 m2 € 49,76 per m2

 

De exacte prijs voor een gietvloer is afhankelijk van uw situatie en kleur wensen. Vraag daarom juist een vrijblijvend een offerte aan voor een mooie prijsopgaaf. De prijs is geheel afhankelijk van het type gietvloer, aantal vierkante meters, ondergrond, woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denk soms aan ISOPACT SCHUIMBETON

 

Categorieën: Gietvloer