Energielabels kunnen je helpen jouw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken. Het laat zien hoe zuinig jouw huis is en wat je kunt doen om het te verbeteren. Wil je een woning verkopen of (ver)huren, dan moet je een geldig geregistreerd energielabel hebben. Als je dit niet doet, loop je het risico op boetes.

 

energielabel

Wat is een energielabel?

EP wordt ook vaak gebruikt en staat voor Energie Prestatie, hier hangt een energie prestatie certificaat aan te grondslag ook bekend als het energielabel. Dit EP certificaat geeft  inzicht in de isolerende kwaliteit van de woning of gebouw. Op het certificaat worden de Energie Prestatie indicatoren vermeld. Hiervoor wordt een opname/inspectie uitgevoerd door een van ons gecertificeerde  adviseurs!

Het afgeven van een energie prestatiecertificaat (het energie-label) is een gecertificeerde advies. De EP-adviseurs van woodstock hebben een opleiding gevolgd en die hebben hiervoor een examen moeten afgelegd. De berekeningen en de rapportage worden uitgevoerd met speciale software. De gegevens met betrekking tot het Energie gebruik worden opgenomen in een bestand op de laptop en worden geregistreerd bij Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland.
Energielabel aanvragen kan bij ons.

Is jouw pand/ woning al voorzien van energielabel?

Het voldoen aan deze verplichting moet. Als eigenaar moet je hier natuurlijk niet dagelijks mee bezig. Toch is het van belang om daar mee te beginnen. Per 2023 moeten namelijk veel panden van het energielabel C hebben
Woodstock helpt jou vanuit stappen naar energielabel. Nu actie ondernemen of meer informatie? Wat nu? Vul ons contactformulier in, je hoort hierna snel van ons!

De juiste energie voor u woning?

Wat zijn jouw duurzame ambities? Woodstock onderzoekt de mogelijkheden om bij te dragen aan een beter milieu, zonder dat dit torenhoge kosten met zich meebrengt. Integendeel. Zodra de investering is terugverdiend, zullen veel besparende mogelijkheden enkel nog geld opleveren.
De belangrijkste vragen daarbij zijn: wat sluit aan bij jouw duurzame toekomst en hoe scoort je gebouw beter op het gebied van verbruik energie? Om energie doeltreffend en efficiënt te beheren, zijn er ongelooflijk veel mogelijkheden met bijvoorbeeld vloerverwarming.

De juiste connectie is belangrijk.

Woodstock helpt graag om de juiste stap met jou te zetten. Dit kan betekenen dat we inzicht geven in de kosten, maar ook dat we meteen met onze onder aannemer aan het werk gaan om de prestatie van uw energie in het gebouw te verbeteren. Door samen te werken met is onze kennis over de nieuwste energie besparende mogelijkheden altijd goed. We leren veel bij om de laatste duurzame ontwikkelingen te gebruiken en toe te passen op het gebied van uw verbouw- en renovatie.

Meer informatie over onze energielabel aanvragen of diensten ontvangen?

Kijk bij de onderliggende diensten knop. Of wil je een kopje koffie komen doen in de showroom?
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Categorieën: Regelgeving

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.