Een keuken achterwand, ooit waren ze simpel voorzien van tegels. Maar niet meer in deze tijd, althans het aantal mogelijkheden en alternatieven voor een achterwand keuken afwerking zijn sterk toegenomen.Door de komst van de moderne keukendesigns en de stoere landelijke keukendesigns zien we steeds vaker keukens zonder bovenkasten. Hierdoor is het bedenken van een aantrekkelijke oplossing voor de keuken achterwand een stuk lastiger geworden. De mogelijkheden zijn daarentegen erg uitgebreid en helpen bij het creëren van een persoonlijke invulling van uw nieuwe keuken.

Woodstock maakt speciale achterwanden geheel naar uw smaak.

Design keuken achterwand

Er is een trend aan het ontstaan bij de achterwand in de keuken. Deze beweegt zich zo als gewoonlijk naar een modern design. Van bijzonder naar simpel. Een wandafwerking  was vooral gericht  op het makkelijk schoonmaken. Op een aantal gebieden is de traditionele keuken ingrijpend veranderd. Andere apparaten, betere materialen, ander keukenontwerp en vernieuwd design hebben invloed op de uitstraling van een achterwand. Gelukkig maar.

Toch mag een moderne keuken achterwand wel wat meer karakter hebben. Saaie standaard oplossingen passen bij simpele keukens. Als u echt een statement wilt maken dan kunt u met een spannende bijzondere en stylevolle wand afwerking uw keuken een totale andere uitstraling geven.

Gespecialiseerd personeel

Woodstock wil klanten tevreden blijven houden en investeert dan ook continu in personeel. Met onder andere cursussen, alsook opleidingen en praktische ervaring. Door onze gespecialiseerde medewerkers worden achterwanden op precieze wijze gemaakt of geïnstalleerd. Hierdoor krijgt uw product de mooiste uitstraling.

Contact

Wilt u meer informatie over de keuken achterwanden? Ga dan naar onze contactpagina, en laat daar uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stucwerk
Categorieën: Interieur

Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.