Woodstock Vloeren gaat verder als het om duurzame vloeren gaat en wij verkopen ook de Compofloor! De Compofloor is een onderbouwvloersysteem gemaakt van innovatieve composietmaterialen zoals EPS. De vloer is ontwikkeld om het bouwproces zoveel mogelijk te vereenvoudigen. Compofloor wordt geprefabriceerd in een fabriek, dus niet bij u thuis. Dit betekent dat uw keuze voor Compofloor zorgt voor minimale overlast, minimale schade en geen afval in huis na installatie. In dit bericht leest u alles over deze nieuwe isolatievloer die de kruipruimte in een goede staat achterlaat. De meeste ongeïsoleerde, geventileerde en verrotte onderlagen worden binnen 1 dag vervangen en werkt soms sneller dan Schuimbeton.

Compofloor

Wilt u snel een offerte op maat? Dat kan! Wij sturen meestal binnen 2 werkdagen een offerte op maat voor particulieren en bedrijven. We mailen u geen voorgeprogrammeerde offertes omdat geen klus hetzelfde is. Wij willen onze klanten eerlijk adviseren zonder achteraf extra facturen te sturen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Compofloor prijs

Veel mensen willen de Compofloor prijs per m2 graag weten, maar dat verschild per vloeroppervlakte. De uiteindelijke de prijs kan dus iets kan variëren, deze is namelijk afhankelijk van onder meer de locatie en de afmetingen van de ruimte, met deze informatie maken we een prijs op maat. Vraag een offerte aan voor een prijs op maat binnen 2 werkdagen.De Compofloor heeft een RC waarde van zeker 3.5 dus u krijgt subsidie

Compofloor prijs vergelijken

Als we de prijs van de Compofloor willen vergelijken moeten we eerst op zoek naar alternatieven. Schuimbeton kan een goed alternatief bieden tegen de Compofloor. Door de kruipruimte te isoleren met schuimbeton heeft u nooit meer last van vocht in de kruipruimte. De vochtwerende kwaliteit van schuimbeton zorgt ervoor dat het vocht onder de woning blijft. Uw woning blijft ook beter warm, waardoor u ook nog eens op uw energiekosten bespaart.

Over het algemeen is schuimbeton goedkoper dan een Compofloor maar brengt wel nadelen met zich mee. Zo is de kruipruimte na het storten van schuimbeton niet meer bereikbaar. Lees hier alle nadelen van schuimbeton.

Voordelen Compofloor

 • Luchtdicht
 • Lange levensduur
 • Geschikt voor oude woningen
 • Binnen 1 dag geplaatst
 • Energiezuinig
 • Geschikt in combinatie met vloerverwarming
 • Droogbouw
 • Hoog draagvermogen
 • Geschikt voor elke woning

Nadelen Compofloor

 • Houten vloer moet meetstal volledig worden verwijderd
 • Het is belangrijk dat er goede werk voorbereiding plaatsvind i.v.m de juiste offerte
 • De kosten zijn vrij hoog

Compofloor ervaringen

Over het algemeen zijn de meeste klanten tevreden over de Compofloor. Dit is te zien aan de Google recensies en Facebook recencies.

Ervaringen Compofloor

Compofloor zelf leggen

Het is ook mogelijk om de Compofloor zelf te leggen. De vloerdelen wordt geleverd inclusief legplan, montage instructie en bevestigingsmiddelen. Compofloor wordt in de fabriek geprefabriceerd en staat hiermee klaar voor een sterke kwaliteit en snelle montage. Doordat de elementen worden in elkaar geklikt en passen daarom altijd.

Compofloor met vloerverwarming

De Compofloor is zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming. Woodstock Vloeren heeft ruime ervaring in het uitdenken en aanleggen van vloerverwarming systemen op diverse ondergronden en situaties. Wij informeren u graag!

Er zijn verschillende soorten vloerverwarming die u kunt kiezen. Ieder soort heeft specifieke eigenschappen, waarvan we de beste voor uw situatie zullen selecteren.

Wij bieden deze vloerverwarmingsystemen aan:

Subsidie op isolatie

Woodstock vloeren helpt en u profiteer optimaal van de subsidie op woningisolatie en u vraag hem op de juist manier aan!

Wat houdt de nieuwe subsidieregeling precies in?

De subsidie op isolatie is sinds 1 januari 2021 ondergebracht in de Investerings subsidie van Duurzame Energie en Energiebesparing (afgekort ISDE). Woningeigenaren en Vereniging van Eigenaren kunnen zo makkelijk gebruik maken van deze regeling. Profiteer zo snel mogelijk van deze subsidieregeling regeling, laat jouw kruipruimte in jouw woning isoleren door WOODSTOCK VLOEREN en maak jouw woning energiezuiniger!

Hoeveel kan u besparen?

Het isoleren van jouw oude vloer is de meest besparende maatregel: het levert de grootste energiebesparing op en met name de subsidie op vloerisolatie is aanzienlijk verhoogd. Bespaar nu tot wel 40% op jouw stookkosten door de vloer te isoleren. WOODSTOCK is expert op het gebied van vloerisolatie en biedt al 25 jaar de beste oplossing voor een warme en gezonde vloer.

Wat zijn de voorwaarden?

De belangrijkste voorwaarde van deze subsidieregeling is dat er twee energiebesparende maatregelen genomen moeten worden. Dat betekent dat wanneer je jouw vloer wilt isoleren, je dit combineert met bijvoorbeeld het isoleren van het dak of van de muren. Het is niet noodzakelijk om allebei de maatregelen door hetzelfde bedrijf uit te laten voeren. WOODSTOCK biedt naast vloerisolatie ook VLOERVERWARMING  en DEKVLOER  aan.

 • Hoe kom ik u aanmerking voor de subsidieregeling?
 • Je bent huiseigenaar en bewoner of lid van een VvE.
 • Je hebt niet eerder gebruik gemaakt van de ISDE.
 • Er worden twee isolerende maatregelen genomen.
 • De subsidie vraag je aan nadat de maatregelen zijn uitgevoerd en betaald.
 • Je vraagt maximaal BINNEN 12 maanden na uitvoering van de eerste (isolatie)maatregel subsidie aan.

 

Lees meer over de voorwaarden op de website van de Rijksoverheid. Kom je niet in aanmerking voor deze subsidieregeling? Dan is het nog steeds voordelig om jouw woning te isoleren. Gas wordt steeds duurder en dus zal je de besparing op de gasrekening al tijdens de komende winter merken.

 


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.