Een tijdelijke woonruimte nodig? Wij van Woodstock Vloeren kunnen een andere woonruimte regelen bij bijvoorbeeld een vloerrenovatie. Soms neem een intensieve renovatie een groot gedeelte van uw woonruimte in beslag. Hierdoor kan het zijn dat u een andere woonruimte nodig heeft. Hiervoor hoeft u zich nu geen zorgen meer te maken want Woodstock Vloeren kan voor u een tijdelijke woonruimte regelen. Meer informatie nodig? Neem contact op via de mail: info@woodstock-vloeren.nl. Of bel: +31 6 27379838

Tijdelijk wonen in een tent!

Waarschijnlijk wil je het niet geloven als je denkt aan het wonen in een tent! Maar denk niet aan een gewone kampeertent is, maar aan een mooie, grote stevige professionele tent, dat om tijdelijk in te wonen. De tent heeft stevige en hoge wanden en is voorzien van een hellend tentdak. Het is dus helemaal niet behelpen, maar je kunt hier gewoon leven zoals je al gewend ben! Als jij naast je renovatie of isolatie klus  ruimte over hebt, dan is daar gemakkelijk een tent op te bouwen. Zo houd je ook toezicht op je project en daarnaast leef je zeer comfortabel en goedkoop!. Het kan ook zolang jij de tent nodig hebt. Dit kan enkele dagen tot weken zijn, enkele weken of zelfs maanden. Zo ben jij de gehele periode dat je verbouwing bezig ben, gegarandeerd van een goede en comfortabele leefruimte en kun je je dagelijks leven gewoon voortzetten. En het voordeel dat de tent naast je bouwproject staat is dat je niet naar een verre afstand hoeft te verhuizen. Voor tijdelijke bewoning naast je bouwproject is de tent de meest gemakkelijkste oplossing. De tent heeft een frame uit aluminium dat wordt voorzien van stevige zijwanden en dekzeilen. Het is een zeer stevige constructie dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Er wordt een stevige vloer waterpas gelegd die direct te gebruiken is of waarover je een vloerbedekking kunt leggen. De grootte van de tent bepaal je zelf, maar de afmetingen starten in zowel de lengte en breedte bij 5 meter tot wel 30 meter. De hoogte van de tent is minimaal 3 meter.

tijdelijke woonruimte

Wat is een tijdelijke woonruimte?

Een tijdelijke woonruimte is een woonruimte die huurt of  die je in bespreking kosteloos gebruikt voor een van te voren afgesproken periode. Hierbij kunnen de regels afwijkend zijn dan bij reguliere huur, bijvoorbeeld als het gaat om huurbescherming. Bij een tijdelijke woonruimte heb je vaak geen recht op (volledige) huurbescherming.

Hoe het werk

Een woning tijdelijk huren kan een perfecte oplossing zijn voor mensen die al weten dat ze binnen een bepaalde tijd weer weg gaan. Denk bijvoorbeeld aan expats of internationale studenten.
U huurt een tijdelijke woning voor een bepaalde periode. Deze periode kan licht variëren: deze varieert vaak van 3 tot 6 maanden, maar volgens de Leegstandwet kan de huurperiode oplopen tot 10 jaar, afhankelijk van de bestemming van de woning. Bij het aangaan van een huurovereenkomst spreken huurder en verhuurder de periode af waarvoor de tijdelijke woning wordt verhuurd. Wordt het gehuurde verhuurd onder de Leegstandswet? Houd er rekening mee dat de regels anders zijn dan bij reguliere woningverhuur. Zo is er bij een tijdelijke huurovereenkomst geen huurbescherming en kan de verhuurder de huur gemakkelijker opzeggen.
Huurovereenkomsten voor bepaalde tijd dienen meestal als overbrugging voor een periode dat u om wat voor reden dan ook niet thuis bent, bijvoorbeeld wanneer u uw nieuwe (eigen) woning nog niet kunt betrekken. Ook als je voor een kortere periode op een bepaalde locatie moet wonen om te werken of studeren, kan het tijdelijk verhuren van je woning een oplossing zijn. Er is een reden waarom tijdelijke verhuur een veel voorkomende optie is voor expats die in Nederland werken, vaak voor een jaar of zelfs korter.

Tijdelijk opslag

Wil je tijdelijk je inboedel opslaan en hier zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn wij van Woodstock helpen. Direct hulp ook bij sjouwen etc. en de opslagruimte die je nodig hebt snel geregeld. Kies voor opslagruimte die wordt bezorgd, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, verbouwen of omdat je tussen 2 woningen inzit? Je opslagruimte thuis voor de deur? Ja dat kan! Wij zorgen na inladen, dat je spullen in de verwarmde opslag wordt geplaatst. Is je inboedel weer welkom op je nieuwe adres, plan gemakkelijk online je retouropdracht in en wij bezorgen de opslagruimte weer netjes terug. Flexibel en zonder gedoe! Bel naar 0226456040


Bart Strooper

Bart Strooper

Bart Strooper is directeur van Woodstock Vloeren en vertelt graag over vloeroplossingen en bouwuitdagingen. Bart heeft jarenlange ervaring als bouwondernemer. Met een team van zo'n 130 medewerkers pakt hij allerlei werkzaamheden op voor particulieren, bedrijven, overheid, makelaars en vastgoedbeheerders.