We kunnen ons voorstellen dat als u bijvoorbeeld zelf een vloer gaat leggen u hier niet meteen alle spullen voor in huis heeft. En nieuwe spullen kopen voor alleen een vloer is een flinke investering. Daarom verhuurt onze partner Borent auto's en verschillende machines en gereedschap.

Gekwalificeerd personeel van Borent geeft uitleg over het gebruik van de apparaten. Bovendien krijgt u van elk apparaat een duidelijke handleiding mee, zodat u alles op uw gemak nog eens kunt nalezen.

 

Welk gereedschap wilt u huren?

U kunt bij Borent terecht voor het huren van vele soorten machines en gereedschap. Een compleet overzicht vindt u op hun website. Wilt u een product huren met personeel? Bel dan eerst even naar de vestiging bij u in de buurt voor de beschikbaarheid. Het aanbod van verhuurproducten verschilt per vestiging.

Als u niet precies weet welk gereedschap u nodig heeft bij uw klus, kan een medewerker u hierin altijd adviseren.

Woodstock huurt bij Borent

 

Waarom huren?

Men merkt op dat huurtarieven door de economische situatie aantrekkelijker zijn geworden, maar dat er nog wel vaak een voorkeur is voor bezit ten opzichte van gebruik. steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van huren. Geen onderhoud, geen machine op de balans en een jonge machine met een laag brandstofverbruik en dito emissies. Voor de toekomst verwachten wij dat de sector het huren steeds meer gaat ontdekken, en wellicht ontstaat er op termijn een situatie zoals in Noord-Amerika, waar alle materieel, soms zelfs per project, wordt gehuurd.

Als je bedrijfsmachines koopt voor je bedrijf, dan is het belangrijk dat je een veilige plek hebt waar je deze machines kunt neerzetten. Omdat bedrijfsmachines niet goedkoop zijn, is het van belang dat je beschikt over een ruime en veilige locatie. Niet voor iedereen is het gemakkelijk om een ruimte te vinden waar je dergelijke machines kunt opslaan. Als je een bedrijfsmachine huurt, dan heb je dit probleem niet. Je huurt deze machines namelijk alleen als je ermee aan de slag gaat, een opbergplaats is niet nodig. Je kunt deze namelijk gewoon kwijt op het bouwterrein waar je bezig bent. Het huren van bedrijfsmachines bespaart je op deze manier veel ruimte, tijd en zorgen. Je hoeft je namelijk niet bezig te houden met het zoeken naar een geschikte opbergplaats.

Categorieën: Vloerafwerking