Die mooie gietvloer met vloerverwarming heet bij ons de wassenaar

Deze vloer is zeer geschikt  in combinatie met vloerverwarming.

zeer kras bestendig en op kleur te maken.

Vraag een vrij blijvende offerte aan

Gietvloer Wassenaar met vloerverwarming

Wassenis een mooie plaats  in de Nederlandse provincie in het Zuiden van Holland. De gemeente telt ongeveer 28.341 inwoners op 1-1-2021 ( bron is CBS) en heeft een oppervlakte van 62,50 km². Binnen de gemeente grenzen ligt naast Wassenaar mooie  gehuchten. Wassenaar maakte deel uit van Haadlanden en is nu onderdeel van  Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.

Wassenaar bestaat uit een leuk dorp met daaromheen een bosrand met mooie met villa’s en vrij staande woonhuizen. Vele hiervan zijn vanouds zomerverblijven voor welgestelde stedelingen. Behalve aan vermogende bewoners bieden deze onderdak aan bedrijven. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben tot begin 2019 een mooi huis gehad op het landgoed Eikenhorst  Ook is een landgoed  in gebruik als pretpark.

In het centrum staat de oude mooie die deels uit maakt van de 12e eeuw, en deels in de 16e eeuw werd opgebouwd na vernielingen in het begin van de oorlog. In deze kerk werd princes alexia gedoopt. Naast een klein aantal oude dorpshuizen staat er ook de achttiende-eeuwse windmolen.

Wassenaar grenst aan het dorp Voorschotenten. Al van oudsher hebben de twee plaatsen een gezamenlijke harmonieuze geschiedenis.

Gietvloer Wassenaar met vloerverwarming

Een cementgebonden gietvloer met vloerverwarming onterecht soms ook wel eens woonbetonvloer genoemd, bestaat uit twee of meer lagen. De hoofdbestanddeel van deze vloer bestaan uit cement, toeslagstoffen en bindmiddel.

Een cement-gebonden vloer krijgt als finish een beschermende coating (polyurethaan of wax) waardoor vocht en vuil zo veel mogelijk worden afgestoten. Deze toplaag kan zowel een matte als een glanzende uitstraling aan de vloer geven.

In de praktijk wordt een cementgebonden vloer als een gietvloer beschouwd, maar strikt genomen klopt dit niet. Dit type vloer is namelijk minder of zelfs niet zelfnivellerend, wat net een van de belangrijkste kenmerken van gietvloeren is.

Die mooie gietvloer met vloerverwarming heet bij ons de wassenaar Deze gietvloer is juist geschikt in combinatie met vloerverwarming.

 

Geen toepassing in vochtige ruimtes

Een cementgebonden gietvloer is strikt genomen niet geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes, zoals badkamers. De vloer heeft hiervoor een te open structuur. Wil je een vloer met een betonlook in de badkamer dan kun je beter uitkijken naar een tegelvloer

Categorieën: Gietvloer