Woodstock Vloeren

Bij woodstock vloer is het assortiment verschillende soorten vloeren. Uiteraard zijn al onze vloeren van hoge kwaliteit en kunt u ons personeel raadplegen als u wilt weten hoe uw vloer het beste kan worden geplaatst. U kunt een vloer uitkiezen op basis van uw persoonlijke smaak, en op basis van welke eigenschappen belangrijk voor u zijn in een vloer.

Wij adviseren u graag over welke vloer het meest geschikt is voor uw situatie. Via onderstaande links kunt u meer informatie over onze producten vinden.


Parket

Parketvloeren bestaan uit tegen elkaar aangelegde houten onderdelen die op deze manier een vloerpatroon vormen. Door de losse houten onderdelen is het mogelijk een groot aantal verschillende patronen te leggen. De houten onderdelen bestaan uit meerdere lagen hout die haaks op elkaar worden gelijmd. De lagen worden onder druk samengeperst tot één geheel. Het verschil tussen parketvloeren en laminaatvloeren is dat een parketvloeren bestaat uit echt hout.

Woodstock amandel visgraat parket 1

Woodstock sneeuw laminaat 2

Laminaat

Vloeren van laminaat zijn bijzonder populair, dit heeft een reden. Laminaat gaat lang mee en is makkelijk te onderhouden. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren nauwelijks meer van echte houten vloeren te onderscheiden. Laminaat vloeren bestaan uit drie lagen. De onderste laag zorgt vooral voor stevigheid. De tweede laag bestaat uit geperst plaatmateriaal. De bovenste laag bestaat uit een laag kunststof.


Woonbeton

Door onze jarenlange ervaring met betonproducten zijn wij dé specialist in het plaatsen van industrieel ogende betonvloeren. Woonbetonvloeren zien er niet alleen strak uit, maar zijn ook onderhoudsvriendelijk en gaan lang mee. Mocht uw vloer toch beschadigd raken, dan kunnen wij uw vloer renoveren. Betonvloeren kunnen wij in verschillende kleurtinten leveren, bijna alles is mogelijk. Ook kunnen we uw vloer polijsten in hoog- of matglans.


Schuimbeton

Schuimbeton wordt gebruikt als opvulmateriaal voor kruipruimtes, omdat vocht daar vaak ophoopt. Schuimbeton kan ook gebruikt worden als isolatiemateriaal. Schuimbeton isoleert uitstekend en is makkelijker te plaatsen dan veel andere isolatiematerialen.


Combinatievloer

Woodstock Vloeren biedt u een uniek producten aan, namelijk de Combinatievloer. Wij leggen een vloer voor u die bestaat uit een combinatie van schuimbeton en anhydriet. Als onderdeel van de Combinatievloer leggen wij ook vloerverwarming voor u aan. Nadat het beton is uitgehard plaatsen wij parket over de vloer heen. Warmte stijgt omhoog, waardoor uw vloer vaak de koudste oppervlakte in uw huis is. Om deze reden is vloerverwarming een uitstekende oplossing, het zorgt voor een comfortabele en warme vloer in uw woning.

 

Vloerverwarming vloeren