Nieuwe vestiging Woodstock Vloeren

Afgelopen dinsdag was het zover: de opening van de nieuwe vestiging van Woodstock Vloeren in Almere. Het is alweer de vierde locatie van Woodstock, en hij bevindt zich aan de Transistorstraat 58a.

Manager van de nieuwe vestiging is Lisa. Zij liep al langere tijd rond met het idee om een vloerenzaak te beginnen. Lisa is gek op ondernemen en werkte de afgelopen 1,5 jaar al in de vestiging van Woodstock in Obdam. Samen met de bedrijfsleider van Woodstock Vloeren Obdam, Jos Gilein, ging ze op zoek naar mogelijkheden om Woodstock Vloeren in almere uit te breiden.

op zoek naar informatie vloerverwarming ? of een gietvloer ?
Vestiging Almere

Mooie plek in Almere

“Begin dit jaar raakten onze plannen in een stroomversnelling toen een plek vrijkwam in Almere. Woodstock is een bedrijf dat goed draait en we waren al langere tijd op zoek naar de kans om verder uit te breiden. En die kans kwam dus in Almere. Alle lichten stonden snel op groen en toen zijn we gestart met een flinke verbouwing”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Vloeren in allerlei soorten en maten

Woodstock Vloeren verkoopt vloeren in allerlei soorten en maten. Van ondervloeren (anhydriet, zandcement, magnesiet) tot kwalitatief hoogwaardige eindvloeren (woonbeton, laminaat, parket). Daarnaast biedt het totaalpakketten aan met een isolatielaag van schuimbeton in combinatie met vloerverwarming, een ondervloer en een eindvloer. Schuimbeton is een lichtgewicht bouwmateriaal dat vocht geen kans geeft en goed isoleert. Een kruipruimte kan bijvoorbeeld ook goed met schuimbeton worden opgevuld. Dan heeft u nooit meer last van vocht en toch in uw woning. Woodstock heeft voor elke situatie de geschikte onder- en eindvloer.

Contact

Als u vragen heeft over de vloeren van Woodstock of als u een offerte wilt aanvragen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan naar 0226-427785 en mailen naar info@woodstock-vloeren.nl.