Zoekt u een vloer in Haarlem?

Woodstock Vloeren levert vloeren in Haarlem. Van PVC, hout, beton tot vinyl vloeren. Alles is mogelijk! Zo levert Woodstock zelfs vloerverwarming systemen die een bouwbedrijf standaard niet levert. Woodstock is een betrokken, creatief en pragmatisch vloeren/isolatiebedrijf en werkt in de regio Haarlem met name in Kennemerland. Ook kunt u bij ons terecht voor advies van een aan- of opbouw en de renovatie of het onderhoud van uw vloer. De kracht van vloerenbedrijf Woodstock zit in onze eerlijke en duidelijke aanpak. We brengen uw plannen tot leven en kijken daarbij naar zowel de mogelijkheden als de haalbaarheid in isoleren. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Woodstock gaat lid worden van BouwGarant en Bouwend Nederland.

Wat we doen

Woodstock is uw aannemer voor zowel kleine als grote isolatie/vloer projecten. Een vloer in Haarlem? Als vloeren bedrijf en projectleider hebben wij naast ons eigen personeel een breed en betrouwbaar netwerk aan specialisten opgebouwd, waarmee wij voor ieder vloer een team zijn. Hierdoor zijn wij als bedrijf flexibel en bent u verzekerd van ervaren vakmensen op wie u kunt vertrouwen. In onze team zitten parket, vloerverwarming, gietvloer en andere specialisten die altijd voor u klaar staan.

Isoleren met Schuimbeton in Haarlem

Schuimbeton van Woodstock is een vloeibaar mortel dat bestaat uit duurzaam bindmiddel dat opgeklopt wordt met dierlijk eiwit. Woodstock vloeren maakt zijn schuimbeton zelf op de werkplek. Woodstock helpt u verder als het gaat om schuimbeton, met daarop vloerverwarming en een eindvloer. Schuimbeton van Woodstock is erg licht, goedkoop, gaat lang mee en is makkelijk aan te brengen. Door de nieuwe techniek, betere en nog kleinere pompen en het door ontwikkelen van biologische schuimvormers is ons schuimbeton speciaal voor de kruipruimte ontwikkeld als het gaat om duurzaam Schuimbeton!

 

Categorieën: Zonder categorie