Opzoek naar unieke kerstpakketten? IDbeton is specialist in het ontwerpen en vervaardigen van industriële betonnen woonaccessoires. Onze producten zijn 100% handgemaakt in eigen werkplaats
Unieke kerstpakketten

Kerst met beton

Het klinkt nog ver weg, maar voor u het weet staat de Kerstperiode weer voor de deur. Een tijd van kou en korte dagen, maar vooral van gezelligheid en cadeaus. Voor vrienden en familie, maar als u een eigen bedrijf heeft zeker ook voor uw personeel en zakenrelaties. Een kerstgeschenk is een persoonlijk gebaar en zou geen standaard pakket moeten zijn.

Daarom biedt IDbeton nu unieke geschenken aan. Hiermee maakt u uw kerstgeschenk net even wat origineler dan de dertien-in-een-dozijn standaard kerstpakketten die online verkrijgbaar zijn. Een kerstgeschenk is echt een persoonlijk en warm gebaar voor uw relaties of personeel. En vooral een hele mooie manier om hen te bedanken voor het afgelopen jaar.

Unieke kerstpakketten en andere originele accessoires

De geschenken en accessoires zijn met liefde en passie handgemaakt in eigen werkplaats.

Een aantal voorbeelden van de unieke kerstpakketten vind u hier. Een kerstpakket kan bestaan uit een unieke betonnen schaal die voor u wordt opgevuld met producten naar eigen keuze. Welke producten u in de schaal wilt stoppen, gebeurt in onderling overleg.

Interesse?

Als u interesse heeft in onze kerstgeschenken, neem dan contact op met IDbeton door te bellen met 0654271133 of een bericht te sturen naar info@IDbeton.nl
Voor meer informatie over betonnen woonaccessoires kijk op: https://www.idbeton.nl/

Categorieën: Acties