Op zaterdag 31 augustus ga je in het Dorpshuis Zuidermeer terug naar je verleden. In de spectaculaire muzikale show Tribute to the Legends haal je herinneringen op aan de muzikale helden van weleer. En natuurlijk je eigen verleden. Misschien zelfs wel je verleden in Zuidermeer. Je bent er geboren of opgegroeid. Je hebt er ooit verkering gehad. En je hebt er natuurlijk naar fantastische muziek geluisterd. Wij mogen vier kaartjes voor het evenement weggeven.
Bezoekers

Winnen

Je kunt kaartjes winnen door berichten van onze winactie te delen. De actie loopt op de facebook-pagina's van Woodstock Vloeren, Pak een Vakman, Woonbetoninterieur en West Friesland Betonvloeren. Geen geluk met winnen? Kijk dan voor meer info over het evenement en kaarten op: www.dorpshuiszuidermeer.nl.

Muzikale reis

De muzikanten van Tribute to the Legends nemen je mee naar de 60s, 70s, 90s en 00s. Ze brengen muziek ten gehore van onder meer Joe Cocker, The Stones, Adele, Bruce Springsteen, The Beatles, Johnny Cash, Queen, Metallica, Janis Joplin, AC/DC en Nirvana. Een muzikale reünie voor iedereen die Zuidermeer en de rock- en popmuziek een warm hart toedraagt en ook gewoon een mooie manier om de vakantie af te sluiten. Een prachtig muzikaal eerbetoon aan grootheden in de muziek gespeeld door muzikanten die hen een warm hart toedragen. Het heden en verleden wordt op een afwisselende manier met elkaar verweven. Een show die je echter weer even terugbrengt naar je mooiste jeugdherinneringen.

De muzikanten

Remi en Edwin Beukers – speelden vroeger in de Howling Hurricanes en Razorblade, tegenwoordig van Memphis

Ernrico Kors – zanger van close-harmony project Voice Over en Ironic Maiden, en hij vertolkte in juni nog de hoofdrol in Jesus Christ Superstar tijdens het 700-jarig bestaan van Hoogkarspel

Marian Kooij – van Greyhound

Roland Schaafsma – speelde vroeger in Rotation

Rob Sibbald – de oprichter van Memphis


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares