Er zijn veel situaties denkbaar waarin je tijdelijk of voor langere tijd opslagruimte nodig hebt. Er zit altijd wel een miniopslag in de buurt. De opslagruimtes zijn goed beveiligd en de prijzen zijn aantrekkelijk. Heb jij ook behoefte aan tijdelijke opslagruimte? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die Woodstock Vloeren biedt. Wij helpen je graag bij de opslag van jouw spullen zelfs al is het maar voor tijdelijk. Omdat wij bij Woodstock tijdelijke opslag bieden kunt genieten van de mogelijkheid om flexibel te huren. Zo vindt u bij ons altijd een passende huurperiode voor de opslag van uw goederen. U huurt een opslag ruimte per maand, dus je zit niet vast aan een langdurig contract. Op deze manier heb je alle vrijheid om zelf te bepalen hoe lang je de opslagruimte huurt.

HUUR BIJ BORENT

Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag particulier

Of je nu in een verhuizing zit, op reis gaat of met een verbouwing te maken krijgt, bij ons kun je altijd terecht voor de opslag van jouw inboedel en apparaten. In sommige situaties is het juist handig dat u slechts tijdelijk iets kunt opslaan, zoals bij een scheiding. Bij Woodstock Vloeren begrijpen we dit en bieden wij je graag de mogelijkheid om flexibel te kunnen huren.

Opslagruimte zakelijk

Woodstock Vloeren biedt ook een uitstekende oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke opslagruimte voor bijvoorbeeld bedrijfsvoorraad, administratie/archief of inventaris. Doordat u niet aan een langdurig contact vastzit kunt u zelf de duur van uw huur bepalen. Kijk ook: Praca w holandii.

 

 

Opslag tips

 Om het maximale uit uw opslagruimte te halen, hebben we enkele tips voor u op een rijtje gezet;

  1. Bewaar schone meubels om schimmel en ongedierte te voorkomen.
  2. Leg de spullen die je vaak gebruikt voor in de opslagruimte.
  3. Gebruik stapelbare mobiele boxen zodat u de boxen tot aan het plafond kunt stapelen, leg de zwaarste items onderaan en de lichtere items bovenaan.
  4. Zorg voor voldoende bescherming en vulmateriaal. U kunt het gebruiken om breekbare items te beschermen.
  5. Wanneer u meubels wilt opbergen, is deze eenvoudig te demonteren en in elkaar te zetten. Leg losse onderdelen in elkaar en lijm ze eventueel op meubels
  6. Maak optimaal gebruik van de ruimte en benut de hoogte van de opbergruimte
  7. Zet tafels en banken rechtop zodat je meer ruimte hebt in de opbergruimte
  8. Laat een nauwe ruimte tussen de lading en de wand van de opslagruimte zodat de lucht vrij kan bewegen.
Categorieën: ActiesVerbouwen