Wilt u de perfecte look creëren voor uw geliefde terras? Kies dan voor terrastegels 60x60 van Woodstock Vloeren. Terrastegels kenmerken zich door een prettige uitstraling en hebben daardoor direct invloed op het mooie totaalbeeld. Door het formaat zijn deze tegels een uitstekende oplossing voor vrijwel alle soorten tuinen of terrassen. Terrastegels zijn er in verschillende kleuren, zoals grijs, zwart of bruin en vele andere variaties. Bij Woodstock vindt u zorgvuldig geplaatste terrastegels. Dit betekent dat zowel de kleur als het uiteindelijke uiterlijk bestand zijn tegen wisselende weersomstandigheden. Daardoor heeft u bij het leggen jarenlang plezier van de tegels. Wilt u verder Kijken in onze uitgebreide showroom? Neem dan snel contact op of vraag direct een offerte aan.

Tuintegels 60x60

Terrastegels 60x60 antraciet

Antraciet is een fraaie kleur grijs met hexadecimale kleurcode #293133. Het is een donkere tint van cyaan. Voor een tijdloze uitstraling zijn antraciet terrastegels altijd op de juiste plek. Het gebruik van antraciet tegels van 60x60 cm voor industriële en landelijke tuinen bewijst het brede scala aan mogelijkheden. Door de donkere kleur van de 60x60 cm zwarte zwarte tuintegel, kun je deze combineren met luchtige kleuren zoals witte bloembakken. Het gebruik van terrastegels van 60x60 cm in antraciet kan ervoor zorgen dat je een tuin hebt met een warme uitstraling. Dit zal je tuin niet saai maken en zal nooit uit de mode raken!

Antraciet tuintegels 60x60

keramische terrastegels 60x60

Keramieken zijn materialen gemaakt van klei of leem. De grondstof wordt op hoge temperatuur gebakken en is hard. Bovendien kunnen tegels worden geglazuurd om ze te beschermen tegen vuil en om ze een glans te geven. Keramische tegels zijn over het algemeen gemakkelijker te onderhouden dan natuursteen, sterk en hebben een extreem lage vochtopname. De technologie van vandaag maakt het mogelijk om tegels te vervaardigen die op echt beton, natuursteen of hout lijken. Bovendien kunnen keramische tegels binnen en buiten worden gebruikt. Maar er zijn verschillen tussen deze twee producten. Plaats geen binnentegels buiten. Buitentegels kunnen wel binnen. De reden voor deze situatie en het verschil leest u hieronder.

keramische terrastegels betonlook

Keramische tuintegels eigenschappen

Het oppervlak van de tegels is gesloten. Daarom kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt. Het is onredelijk dat niet elke badkamer of toilet keramische vloertegels en wandtegels heeft.

Keramiek is ook erg duurzaam omdat het erg sterk is. Het vermogen om (punt) belastingen onder hoge druk te weerstaan ​​is echter relatief klein. Zo valt er een potje pindakaas op een tegel. Dan kan er een stuk afgebroken worden.

De tegels kunnen in elk gewenst ontwerp en afmeting gemaakt worden. Dit geldt voor binnen en buiten. Het oppervlak kan ook worden bewerkt. Bijvoorbeeld heel soepel of gestructureerd. Dit is ook het belangrijkste verschil tussen binnen- of buitentegels. De buitenmuurtegels moeten altijd hoge antislip eigenschappen hebben! Anders is het erg gevaarlijk.

Het verschil tussen binnen- en buitentegels

Doordat de buitentegels meer tijd moeten doorstaan ​​en de belasting zwaarder is, zijn deze tegels dikker. In het huis worden keramische tegels op de betonvloer gelegd. Hierdoor hoeft de tegel zelf niet teveel op te nemen. Buiten heb je te maken met zwakkere onderconstructies. Daarom moeten tegels meer belasting kunnen opnemen. De minimale dikte van de buitenkant is 2 cm. Voor binnen gebruik worden tegels veelal voorzien van een glazuurlaag die een beschermende functie heeft. Als er echter vocht op deze tegels zit, worden ze glad en glanzend. Daarom is het zeker niet geschikt voor gebruik op buitenvloeren! In dit geval kan de kwaliteit van de onderste laag slecht zijn. De glazuurlaag beschermt de tegels.

Goedkope terrastegels 60x60

Bij het ontwerpen van een terras is een belangrijk uitgangspunt dat een mooi terras niet duur hoeft te zijn. Daarom biedt Woodstock Vloeren een passende oplossing die zowel economisch als stijlvol is. Kies een  stijlvol of modern terras. Of misschien overweegt u 60×60 cm terrastegels te gebruiken voor een klassiek terras met een nostalgische sfeer. Voor elk beschikbaar budget zorgen wij in ieder geval voor een passende oplossing. Wat we hier beschouwen zijn alle soorten tegels met en zonder facetten.