Je hebt een mooi tafelblad maar geen tafelonderstel? Met een tafelonderstel van Woonwinkel Bibelot creëert u een tafel met een stijlvolle, moderne, klassieke of industriële uitstraling. Hierdoor zorgt u ervoor dat het tafelblad op de juiste hoogte komt. Daarnaast bepaalt het ontwerp van het onderstel hoe sterk en stabiel de tafel is. Daarom is het erg belangrijk om de basisselectie goed te begrijpen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in uw specifieke leefsituatie en voorzien u van nuttige informatie middels onderstaande gids. Of je nu kiest voor een stevig industrieel onderstel of een slank en landelijk tafelonderstel; Met de tafelonderstellen van Woonwinkel Bibelot weet u zeker dat u een kwalitatief hoogstaand product in handen heeft. Zo heeft u jarenlang plezier van uw tafel!

 

Tafelonderstel

Tafelonderstel op maat

Een unieke tafelonderstel verfraait uw huiskamer. Bij Woonwinkel Bibelot worden de onderstellen ook nog eens met de hand gemaakt naar uw wensen. Maatwerk van Woonwinkel Bibelot is een product van Nederlandse bodem dat met de grootste zorg is gemaakt.

Met de hand gemaakt

De tafelonderstellen worden in eigen werkplaats op maat gemaakt. U kunt bij ons dus ook uw onderstel op maat laten maken en naar wens stijlen. Hierbij is het mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren. Indien gewenst voorzien wij uw onderstel van een Ral-kleur die bij uw interieur past.

Onderstellen voor buiten

Als u een onderstel buiten wil gebruiken dan is het aan te raden deze te voorzien van een zinklaag door middel van thermisch verzinken. U kunt de zinklaag als afwerklaag gebruiken of u kunt ervoor kiezen om over deze beschermlaag een kleur naar keuze aan te laten brengen door een poedercoat laag.

Materiaal tafelonderstel

Heeft u geen idee welk materiaal tafelonderstel bij u en uw woonsituatie past? Bij een stoere eettafel met een houten, betonnen of stalen blad heb je vaak de keuze uit een houten of stalen onderstel. Sommige mensen houden van een houten tafelblad met een houten onderstel. Terwijl anderen de voorkeur geven aan een houten tafelblad met een stalen onderstel. Alle andere combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Houten tafelonderstellen

Houten tafelpoten geven het tafelblad karakter. Daarnaast creëert hout een natuurlijk en landelijk gevoel bij mensen. Tevens is het eigentijds en kunnen vormen van poten veel doen met de uitstraling. Bij Woonwinkel Bibelot besteld u de beste kwaliteit houten tafelpoten.

De voordelen van houten tafelonderstellen

 • Geeft een warme uitstraling aan uw tafel en ruimte
 • Past in elke huiselijke stijl
 • Zeer duurzaam
 • Geeft de tafel een massief karakter.
 • Hebben veel draagkracht.
 • Tijdloos

Metalen tafelonderstellen

Naast houten onderstellen hebben wij ook metalen tafelonderstellen in ons assortiment. De keuze in metalen onderstellen is wat ruimer qua vorm. Daarnaast staan metalen onderstellen zeer mooi onder houten tafelbladen en zorgen voor een industrieel karakter. Zo krijgt uw ruimte een stoere uitstraling met een metalen onderstel. Tevens zijn metalen onderstellen zeer eenvoudig te onderhouden en duurzaam. U kunt dus jarenlang vooruit met deze onderstellen.

De voordelen van metalen tafelonderstellen

 • Meer vorm mogelijkheden
 • Hebben een stoer en industrieel karakter
 • Duurzaam
 • Gaan lang mee.
 • Hebben veel draagkracht.
 • Makkelijk in onderhoud

Betonnen tafelonderstellen

Betonnen tafelonderstellen zijn stoer en super trendy. Deze moderne onderstellen staan prachtig in een strakke, stijlvolle woonkamer of kantoor. Onze betonnen onderstellen worden gemaakt uit een speciale watervaste kunsthars gebonden betonmortel. Hierdoor krijgt het onderstel een grof, stoer uiterlijk wat perfect past bij de industriële tafelbladen. Samen maakt dit een stoere industriële look voor een industrieel interieur!

De voordelen van betonnen tafelonderstellen

 • Hebben een stoer en industrieel karakter
 • Duurzaam
 • Gaan zeer lang mee.
 • Hebben zeer veel draagkracht.
 • Makkelijk in onderhoud

Soorten tafelonderstellen

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor het materiaal van het onderstel, kunt u ook nog kiezen voor het soort onderstel. Zo heeft u keuze uit onderstellen met rechte poten, schuine poten, gekruiste poten, u-poten, v-poten, a-poten, trapezium poten, buisframe, vierkant onderstel, kloostertafel onderstel, noem maar op. Daarnaast kunt u ook nog een eigen design maken. Weet u nog niet welk tafelblad u wilt? Kijk dan op onze pagina over tafelbladen.