stucen

Het stucen van de muur of gipswanden is voor woodstock nu ook niet meer moeilijk.

Vaak is het zo dat bij een vloerrenovatie dat de wanden ook gestuct moeten worden.

Stucen is het egaal afwerken van uw muren of plafonds met een cement gebonden of gipslaag. De stuclaag wordt aangebracht over gipsplaten, metselwerk of de betonwand. We onderscheiden 2 soorten stucwerk: Stucen als onderlaag: Zijn uw muren of plafonds ongelijk, beschadigd of zitten er scheuren in dan reparen wij dat?

stucdoor nodig?

Schut Stukadoors

Elzenkade 14

1161 EK  Zwanenburg

06-83566674

Nino Schut

 

schut.stukadoors@gmail.com

 

Wand stucen zijn er in vele soorten en maten. Om je een beetje een beeld te geven van wat er allemaal mogelijk is zie je hieronder diverse voorbeelden en onze pagina in de showroom zie je nog meer wat we kunnen maken en wat we al gemaakt hebben.

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, maar als we dat hier allemaal zouden laten zien wordt het wel een hele lange pagina met foto’s en dan wordt kiezen er meschien niet makkelijker op.

Plaatjes zeggen veel maar niet alles, daarom vindt je onder aan deze pagina wat foto,s over wandafwerking. Zoals welke mogelijkheden zijn er voor afwerking van de wand of achterwand keuken.

Hopelijk geven wij u een beeld van wat we met wanden kunnen en vul je vandaag nog het in voor het maken van een afspraak in de showroom.

stucen

stucen

Wandafwerking met beton cire

Voor het afwerken en verfraaien van wanden zijn vele technieken megelijk. Maar mogelijk wilt u een ruimte eens anders afgewerkt hebben dan met standaard stucwerk en gewoon gesausd of behangen dan pas bent u bij ons goed.

Dat kan met een speciale wandafwerking. Op ambachtelijke wijze kunnen wij een in het oog springend en sfeervol effect worden gemaakt.

Voor een wandafwerking anders dan anders kan u ons  inschakelen. Wij leveren en verzorgen de professionele plaatsing van onder meer:

 • Staal- en hout-imitaties
 • Roestige en beton cire wanden
 • Wandbeton-imitaties
 • Beton

Wij zijn Vakkundig en heel erg Creatief

Speciale wandafwerking

Je bent opzoek naar een bijzondere stucen van de wand? Een authentiek resultaat dat past bij u stijl én de woning? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze wandafwerkingen komt een ruimte geheel tot z’n recht. Met een royaal portfolio van zeer uiteenlopende opdrachtgevers garanderen wij wandafwerking met een prachtig resultaat. En de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit zoals je het verwacht.

Wandafwerkingen die anders zijn.

Wandafwerking kan met verschillende technieken aangebracht worden. Deze technieken hebben allemaal een ander resultaat. Wij van woodstock kunnen verschillende technieken voor u verzorgen.

Aanbrengen van muurverf  is ook een mogelijkheid dan kan u minder stucen en is de meest voorkomende techniek voor wand asfwerking. Aangebracht met roller of kwast en spuiten kan ook.. De ondergrond moet wel geschikt  zijn gemaakt. Oneffenheden eerst dicht gemaakt oud spul wordt zo mogelijk eerst verwijderd. Hierna wordt de verf met de gekozen techniek op de wand aangebracht. Dit kan zelfs met verschillende kleurvarianten.

Wanden afwerken met behang afwerken kan zeer decoratief zijn. Voorbewerking is met deze techniek heel belangrijk dat het stucen er voor zorgt dat het een gladde ondergrond gemaakt is. Wij van woodstock kunnen de wand glad maken, zodat er geen oneffenheden of wellicht beschadigingen zichtbaar kunnen zijn nadat er behangen is. Wij ontzorgen u en wij zorgen ervoor dat uw wand er weer strak uit ziet.

Diverse Decoratie  technieken, worden ook door Woodstock geregeld . Om een paar voorbeelden te noemen; Structuurverf, stuctechniek, meer kleuren stucen, marmer imitatie, antico stucco, krijtverven, etc etc. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

Stucwerk van woodstock kenmerkt zich door vakmanschap, klantvriendelijkheid en meer dan 25 jaar ervaring. Wij denken mee met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • het stucen voor het saus-, behang- of tegelklaar maken van wanden
 • het sausklaar maken van plafonds
 • andere sierpleisters voor op de wanden
 • schuurwerk wanden
 • het afwerken van gipsplaten
 • decoratief stucwerk
 • behang
stucen van wanden

Het stucen van de muur of gipswanden is voor woodstock nu ook niet meer moeilijk.

Vaak is het zo dat bij een vloerrenovatie dat de wanden ook gestuct moeten worden.

kijk ook op de vloer beschermen met stucloper