Straatwerk is verzakt

Als uw straatwerk is verzakt kunt u gebruik maken van printbeton. Maar wat is printbeton en waarom is dit de oplossing tegen verzakt straatwerk?

Printbeton

Het kan allemaal met printbeton.

Straatwerk is verzakt

In Nederland is printbeton nog een relatief nieuw fenomeen, het komt uit Amerika. In Amerika wordt al vele jaren gebruik gemaakt  van beton als erfverharding, oprit en terras.

Beton is de vervanger voor uw bestaande klinkers, terrastegels of sierbestrating. Doordat beton ter plekke wordt gestort bestaat uw terras uit een geheel. Hierdoor zijn er geen naden zoals bij normale bestrating, hierdoor is printbeton onderhoudsvriendelijk! Naden zijn wel te maken, maar doordat deze niet helemaal door en door zijn heeft u geen last van onkruid! U geeft uw terras meer uitstraling in de print die u wenst. Omdat printbeton dus één geheel is kan het niet op verschillende plekken wegzakken. Printbeton kan worden gemaakt in diverse motieven en kleuren. Er is dus altijd wel kleur en motief dat bij uw woning past.

 

Wat kunt u tegen bodemdaling doen?

Als u een ruime tuin tot beschikking heeft. Dan is het erg leuk wanneer u in de zomer lekker buiten kunt zitten. De meeste mensen vinden het prettig om mooi straatwerk in hun tuin te hebben, zodat tafels, parasols, en stoelen stevig staan. Andere hebben een lang pad die naar hun deur leidt. Dan is het ook handig om bestrating te hebben. Mensen die wat slechter ter been zijn kunnen er makkelijker overheen. Een ander voordeel is dat wanneer het regent uw schoenen niet vies worden van het lopen over het pad. Maar soms verzakt uw straatwerk, en wat doet u dan? Het beste is om een printbetonvloer aan te schaffen en door een gespecialiseerd bedrijf te laten installeren.

Contact:

Mocht u last hebben van verzakt straatwerk neem dan printbeton, wij zijn zeer actief in almere.

Straatwerk is verzakt