Sponsoring en ondersteuning

Het werven van sponsoren kan veel tijd en energie in beslag nemen. Daarom is het belangrijk de sponsoren die zich hebben verbonden aan een vereniging of persoon te behouden. Het maken en vastleggen van goede wederzijdse afspraken is een essentieel onderdeel voor het behoud van de relatie met bestaande sponsoren. Voor Woodstock Vloeren is sponsoring een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Sponsoring en ondersteuning

Bent u een voetbalclub?

Bent u geïnteresseerd in sponsoring door Woodstock Vloeren dan kunt u altijd een bericht met uw aanvraag sturen naar thomtikkiebreed@gmail.com of 06-15513813

Heeft u als vereniging ruimte tot uw beschikking waar de activiteiten en wedstrijden plaatsvinden, dan is het verhuren van ruimte voor reclameborden een aantrekkelijke optie. Het werven van sponsoren zorgt op deze manier voor extra inkomsten, veel bedrijven zijn geïnteresseerd in het plaatsen van een reclamebord omdat dit de naamsbekendheid vergroot. Het is voor bedrijven toch vaak lastig een vereniging te vinden die deze mogelijkheid biedt.

Wij kunnen u helpen met het werven van sponsoren. Hoe dit werkt? Wij vragen een duidelijke link van de organisatie of van de persoon naar onze website, waarbij vermeld wordt dat Woodstock Vloeren sponsor is van de organisatie of vereniging.

Wij zien vaak dat verenigingen en personen de gemaakte afspraken met hun sponsoren niet op de juiste manier schriftelijk vastleggen in een duidelijk contract. Ook hierin kan Woodstock Vloeren u adviseren en ondersteunen, bijvoorbeeld door een solide overeenkomst aan u te overleggen die u kunt gebruiken. Dan zijn de wederzijdse afspraken op de juiste manier vastgelegd en weten sponsoren precies wat is overeengekomen en wat zij kunnen verwachten.

Heeft u een goede website?

Heeft u een hoog gewaardeerde website op Google? Zo ja, dan kunnen wij elkaar helpen! Maar hoe gaat dat in zijn werking? Simpel, u plaats een duidelijke vermelding met link naar onze website en wij betalen een afgesproken bedrag. Heeft u interesse neem dan contact op met thomtikkiebreed@gmail.com of stuur een WhatsApp bericht naar 06-15513813.

Sponsors
Sponsors
Sponsors