Een dak waarop de sneeuw blijft liggen is namelijk goed geïsoleerd. Een dak waarop de sneeuw in no-time is verdwenen, is niet goed geïsoleerd. Via het dak van een woning verdwijnt erg veel warmte uit het huis. En dakisolatie is een relatief eenvoudige en effectieve manier om de warmte in de woning te houden. Door het aanbrengen van isolatie aan de binnenzijde van het dak, wordt voorkomen dat de warmte naar buiten trekt. Het isoleren van de zolder door isolatie van het dak en eventueel de vloer, maakt de zolder beter bruikbaar als bijvoorbeeld slaapkamer of studeerkamer.

Schuimbeton informatie

Schuimbeton is een beton dat buitengewoon licht van gewicht is is, goede isolerende eigenschappen bezit en een hoog dragend vermogen heeft. Het product wordt gemaakt met behulp van cement, water, eventueel zand, hulpstoffen mengen met proteïnehoudend of synthetische schuimmiddel. Dit materiaal wordt sinds de jaren zeventig in Nederland gebruikt en heeft voor een stille revolutie van bouwmethoden gezorgd in diverse afzetgebieden.

Schuimbeton is bijzonder duurzaamheid door het toepassen van weinig grondstoffen per volume-eenheid, hierdoor minder bewegingen om het product te maken. Het kan ter plekke worden aangemaakt met mobiele menginstallaties. Schuimbeton heeft diverse gunstige materiaaleigenschappen, waardoor het als bouwmateriaal zeer breed inzetbaar is voor bijvoorbeeld werkvloeren onder beton, isolerende vullagen, vullen van buitenbedrijf gestelde leidingen en toepasbaar als renovatievloeren voor de woningbouw

Schuimbeton prijs

Schuimbeton plus kan u goed adviseeren

 

dakisolatie

dakisolatie

 

dakisolatie

Isopact

 

Categorieën: Zonder categorie