De renovatievloer van Woodstock Vloeren is speciaal ontwikkeld voor de renovatie van oude houten vloeren met balklaag. Er bestaan drie varianten van de renovatievloer: alleen schuimbeton, schuimbeton met vloerverwarming, of schuimbeton met vloerverwarming en een dekvloer. De dekvloer in de laatste variant kan anhydriet, magnesiet of een woonbetonvloer zijn. Op anhydriet en magnesiet moet nog een eindvloer, terwijl woonbeton al een eindvloer is. De renovatievloer van schuimbeton voorzien we standaard van een gewapende betonnen druklaag.

Lichtgewicht materialen

De materialen die we gebruiken zijn erg licht en daardoor zeer gemakkelijk aan te brengen. Hierdoor is de vloer geschikt om te gebruiken op moeilijk bereikbare plaatsen. De verschillende vloer varianten zijn geschikt om oude houten vloeren te renoveren, maar kunnen ook worden toegepast bij aan- en uitbouwprojecten.

renovatievloer

Snel en efficiënt proces

De schuimbeton renovatievloer garandeert een snel en efficiënt renovatieproces. Het resultaat is een hoogwaardige en comfortabele begane grondvloer.

Is uw oude houten vloer (en de balklaag eronder) verrot, of bent u bang dat deze in de toekomst gaat rotten? En wilt u hiervoor een gemakkelijk plaatsbare en duurzame renovatievloer voor terug? Dan kunt u niet om de renovatievloer van Woodstock heen. Onze unieke, droge, lichtgewicht renovatievloer ligt er binnen een dag in. Zonder ingewikkelde berekeningen of aanpassingen aan de fundering. We werken snel en efficiënt. =

De voordelen:

  1. Lichtgewicht: het gewicht van is 500 kg per m3;
  2. Uitzonderlijke bescherming tegen vocht en tocht;
  3. Verkrijgbaar in diverse isolatiewaardes: Rc 3,5 en 5,0;
  4. Minimale droogtijd: laminaat of vloerbedekking kan na 10 dagen worden gelegd;
  5. Binnen een werkdag brengen wij de vloer aan;
  6. Bewoners kunnen snel terug in hun woning;
  7. Schoon en droog te verwerken net onze werk wijze.