De renovatievloer is een totaalpakket bestaande uit een isolatielaag met daarop een vloerverwarmingssysteem en een cementgebonden vloer. Wilt u de oude vloer en/of kruipruimte voorzien van goede isolatie dan biedt Woodstock vloeren de juiste keuze van schuimbeton in de combinatie met een vloerverwarming en de (eind)vloer! De renovatievloer biedt uitkomst in het renoveren van de oude houtenvloer!

‍Ook als u geen vloerverwarming wilt is het ook mogelijk om te kiezen voor de Woodstock renovatievloer (dan bestaande uit schuimbeton/magnesietvloer met een eindvloer). Als eindvloer kunt u kiezen voor een woonbeton om op te wonen, maar deze kan net zo goed afgewerkt worden met een traditionele vloer bestaande uit een vloer uit onze showroom.

Voordelen van Woodstock Vloerisolatie

Isoleer samen met de buren en ontvang extra korting

Beveel ons aan en ontvang een deel geld terug!

Het is eventueel mogelijk dat wij de oude vloer voor u verwijderen deze prijs is ongeveer 40 euro per M2, plasticfolie aanbrengen moet altijd om een vocht scherm te maken zodat het vocht niet omhoog kan. De hoogte zet onze werkvoorbereider op de muur.

Woodstock levert en maakt zelf schuim isolatie bijvoorbeeld schuimbeton, magnesietvloer voor de verdieping. De combinatie van schuimbeton, vloerverwarming en afwerkvloer wordt best wel vaak toegepast.

De voordelen van een vloerisolatie

Maatwerkadvies en gratis inspectie voor de isolatie onder de vloerverwarming
Op de producten 10 jaar fabriek garantie
Uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten worden geleverd door Woodstock Vloeren

Onderdelen van de renovatievloer hier onder omschreven.

Stap 1 - Verwijderen van de oude vloer

De oude vloer volledig wordt verwijderd. Daarna beginnen we met het afschermen en controleren van alle leidingen en kabels. Na het verwijderen en afvoeren van de bestaande houten vloer worden de verschillende voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. In overleg spreken we af of u zelf de bestaande vloer verwijdert en afvoert of dat wij dat voor u gaan verzorgen.

Stap 2 - Isolatieschuim van Schuimbeton aanleggen

De schuimisolatie van Woodstock Vloeren wordt bij een dikte van meer dan 60 cm in verschillende lagen aangebracht. Binnen enkele dagen stolt en hardt het schuimbeton uit.

Het schuimbeton wordt verpompt door slangen van 50 millimeter dik, tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 25 meter verticaal. Aangezien dat wij de kleinste pompen van Nederland bezitten kunnen wij overal komen.

Stap 3 -Het Woodstock Vloerverwarmingssysteem

Nadat wij op de vloer kunnen werken en goed is gedroogd installeren we het complete vloerverwarmingssysteem.

‍Onze partner in schuimbeton levert na het aanbrengen van het schuimbeton het vloerverwarmingssysteem. Hierna zullen wij de verwarming installeren op een afstand van 10 cm waardoor het rendement geoptimaliseerd tot op het hoogste niveau.

Stap 4 - De Dekvloer

Vervolgens brengen we de hoogwaardige warmtegeleidende dekvloer of cementgebonden vloer aan.

‍Een Anhydriet dekvloer ziet er wat wit uit omdat hij gips gebonden is en niet cement gebonden, maar bestaat voornamelijk uit gips. De vloer is gladder, vlakker en zachter dan een traditionele dekvloer van zandcement en zal daarom nauwelijks krimpen (en dus ook zelden scheuren). Wij raden zelf deze afdekvloer niet meer aan door zijn goede warmtegeleiding, maar door de goede woning isolatie kan een zandcement ook zeer goed met vloerverwarming.