Parketvloer

Parketvloeren bestaan uit houten onderdelen die tegen elkaar aan liggen en op die manier een vloerpatroon vormen.

Hierdoor is mogelijk om een groot aantal verschillende patronen te maken.De houtonderdelen bestaan uit meerdere lagen hout die haaks op elkaar worden gelijmd.

De lagen worden onder druk samengeperst tot één geheel. Het verschil tussen parketvloeren en laminaatvloeren is dat vloeren van parket bestaan uit echt hout.


Woodstock zeeschuim visgraat parket €63,95

Deze zeeschuim visgraatparket vloer heeft een witte lak en een geborsteld oppervalk, wat zorgt voor een neutrale uitstraling. Onze planken kunnen enigszins afwijken van de foto’s omdat parket bestaat uit echt hout, en geen enkele plank precies hetzelfde is. De planken hebben een lengte van 59,2cm, is 14,8cm breed en heeft een dikte van 15mm. Het parket bestaat uit drie lagen met een bovenlaag van 4mm. Hierdoor is deze vloer geschikt voor een drukke huiskamer. De planken worden in elkaar gezet met een makkelijk klik systeem. Ook kan deze vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock zonnebloem visgraat parket €63,95

Deze eiken parketvloer is bewerkt met een speciale olie. Normaliter heeft eikenhout een ietwat grauwe kleur. Door onze olie krijgt het parket een enigszins gelige kleur.
Onze planken kunnen enigszins afwijken van de foto’s omdat parket bestaat uit echt hout, en geen enkele plank precies hetzelfde is. De planken hebben een lengte van 59,2cm, is 14,8cm breed en heeft een dikte van 15mm. Het parket bestaat uit drie lagen met een bovenlaag van 4mm. Hierdoor is deze vloer geschikt voor een drukke huiskamer. De planken worden in elkaar gezet met een makkelijk klik systeem. Ook kan deze vloer worden gecombineerd met vloerverwarming.

Woodstock winternevel visgraat parket €63,95

De winternevel visgraat parketvloer is afgewerkt met olie. Deze olie heeft een witte kleur en geeft uw vloer hierdoor een lichte afwerking. Onze planken kunnen enigszins afwijken van de foto’s omdat parket bestaat uit echt hout, en geen enkele plank precies hetzelfde is. De planken hebben een lengte van 59,2cm, is 14,8cm breed en heeft een dikte van 15mm. Het parket bestaat uit drie lagen met een bovenlaag van 4mm. Hierdoor is deze vloer geschikt voor een veel gebruikte huiskamer. De planken worden in elkaar gezet met een simpel klik systeem. Hierdoor heeft u geen lijm nodig. Ook is het mogelijk om vloerverwarming onder deze parketvloer aan te leggen.

Woodstock amandel visgraat parket €63,95  

Deze visgraat parketvloer is met weinig moeite te leggen dankzij ons makkelijke kliksysteem. Deze vloer is afgewerkt met matte lak en heeft een geborsteld oppervlak waardoor de vloer een rustig uiterlijk heeft. De planken zijn 59,2cm lang, 14,8cm breed en 15mm hoog. De planken bestaan uit drie lagen waarvan de toplaag bestaat uit 4mm eikenhout. De planken die wij u leveren kunnen iets afwijken van de foto’s omdat elke houten plank uniek is. De vloer kan goed gebruikt worden in een reguliere huiselijke setting.

Woodstock zonlicht parket

Deze parketvloer is gemaakt met eikenhout en is verdeeld in drie stroken. De vloer is gelakt met een neutrale kleur, waardoor u een mooie vloer overhoud. De planken zijn 1,092m lang, 20,7cm breed en 10mm dik. De vloer is makkelijk te leggen dankzij ons klik systeem.

Woodstock ochtend parket

Onze ochtend parket vloer heeft een mooie matte afwerking en bestaat uit drie lagen. De plank is 1,092m lang 20,7cm breed en heeft een dikte van 10mm. De toplaag bestaat uit eikenhout en heeft een dikte van 2,5mm. De vloer bestaat uit drie stroken en kan makkelijk in elkaar worden gezet met ons kliksysteem. De vloer is geschikt voor huiselijk gebruik.

Woodstock naturel parket

De planken van deze vloer zijn met een breedte van 13cm iets smaller dat de meeste andere planken. Verder hebben de planken een lengte van 1,092m en een dikte van 14mm. De planken zijn afgewerkt met mat lak. Ook zijn de planken licht geborsteld waardoor de vloer reliëf heeft. Deze vloer maakt gebruik van een kliksysteem waardoor u geen lijm nodig heeft.

Woodstock strand parket €50,95

De strand parket planken hebben een witte, geoliede afwerking en ziet er fantastisch uit. Deze planken zijn extra lang met een lengte van 2,20m. Ze hebben een breedte van 18cm en een dikte van 14mm met een toplaag van 3mm. Dit product werkt met het Barclick-systeem, zodat u geen lijm nodig heeft om de planken te leggen. Deze planken zijn geschikt voor intensief huiselijk gebruik.

Woodstock knoesten parket

De knoesten parketvloer is afgewerkt met een matte lak. Deze vloer heeft groeven op vier zijden wat de vloer extra benadrukt. De planken hebben een breedte van 18cm een dikte van 14mm en een lengte van 2,20m. U heeft geen lijm nodig om de vloer te leggen omdat deze vloer gelegd word met een klik systeem.

Woodstock silver parket €45,95

Deze eiken vloer heeft een grijs gelakte afwerking en heeft een rustige uitstraling. De vloer heeft groeven langs de zijkanten en een aantal knoesten in het hout. De planken hebben een lengte van 1,092 meter, een breedte van 18cm en een dikte van 14mm. Ook deze vloer heeft een Barclick systeem waardoor u geen lijm nodig heeft om de vloer te leggen.

Woodstock cognac parket €42,95

Het cognac parketvloer heeft een typisch parket uiterlijk, en is gemaakt met echt eikenhout. De vloer valt op door de grijzige kleur waardoor de vloer warmer overkomt dan een wit geoliede vloer. Door het geborstelde oppervlak heeft de vloer. De planken zijn 1,092m lang en 18cm breed. De vloer heeft een dikte van 14mm en een toplaag van 3mm waarmee de vloer geschikt is voor een gemiddelde woning. U heeft geen lijm nodig voor het leggen van deze vloer vanwege ons handige klik systeem.

Woodstock amber parket

Dit is één van de meest neutrale parket vloeren die wij verkopen. De vloer is geolied met naturel olie en ziet er uit als een typische eiken vloer. De vloer heeft een breedte van 18cm, een lengte van 1,092m en een dikte van 14mm met een toplaag van 3mm. Met deze specificaties is de vloer geschikt voor huiselijk gebruik. De vloer is te leggen zonder lijm dankzij ons handig klik systeem.

Woodstock klassiek parket €43,95

Deze levendige vloer met knoesten is een echte aanwinst voor uw huis. De vloer van gelakt eikenhout heeft een rustig karakter en heeft weinig onderhoud nodig. De planken zijn 1,092m lang, 18cm breed en 14mm dik met een toplaag van 3mm. De vloer is geschikt voor huiselijk gebruik. Ook deze vloer heeft een praktisch klik systeem zodat u geen lijm nodig heeft bij het leggen van de vloer.

Wist u dat onze parketvloeren goed zijn te combineren met vloerverwarming?