Uw vloerspecialist in Haarlem voor renovatie van de vloer
Een vloer bepaalt ook de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. Het is van belang dat uw vloer voldoet aan uw isolatie waarden, op een professionele manier gelegd wordt en daarnaast ook goed en simpel te onderhouden is. In de hele regio Haarlem is Woodstock met schuimbeton al meer dan 10 jaar dé specialist op het gebied van vervangen van de houten vloeren. U kunt onze vloerspecialisten onder andere inschakelen voor de volgende diensten:
vloer renovatie met schuimbeton, vloerverwarming anhydriet, zandcement of een gevlinderde betonvloer

Dankzij de ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan met de vervangen van de oude houten vloer kunnen wij uw vloer op een vakkundige en nauwkeurige wijze vernieuwen aanleggen. Of u nu kiest voor een vloer die zwevend gelegd wordt of gaat voor een vaste vloer. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren zonder problemen kunt genieten van uw nieuwe geisoleerder vloer.

Bij de renovatie van een woning of het bouwen van een passief- of lage energiewoning is het niet alleen van belang dat er goed geïsoleerd wordt maar ook dat deze voldoet aan de bouwnormen omtrent luchtdichtheid. De mate van luchtdichtheid heeft een grote impact op het energieverbruik en comfort van de woning. Luchtdichtheid houdt in dat tocht en andere ongewenste luchtstromingen wordt voorkomen.

Distributiecentrum

Waarderweg 19
2031 BN
Haarlem

Contact

0226-4533454
06-27379838

Nieuwbouw Haarlem