Onze partner Decocrete is gespecialiseerd in het maken van natuursteen maatwerk, zoals vensterbanken,  tafelbladen op maat en natuursteen dorpels. Ook het vervaardigen van natuursteen voor buiten, bijvoorbeeld voor raamdorpels, kunnen ze voor u regelen. In hun werkplaats maken ze alle producten zelf op maat.  Dit gebeurt geheel naar wens van de klant. Ook kunt u bij Decocrete terecht voor het op maat zagen van onder uitsparingen natuursteen uitkragingen, spekbanden en muurafdekkers. Ze hebben ook vensterbanken op kleur verkrijgbaar.

Natuursteen dorpels

Er zijn verschillende soorten natuursteen dorpels. Zo heb je dorpels hardsteen, natuursteen en beton. Deze dorpels gaan lang mee en zien er erg natuurlijk uit. Het voordeel is dat ze niet slijten en kras vast zijn. Daarnaast staat een dorpel ook erg mooi in een huis. Het voordeel van maken van een dorpel door Decocrete is dat je natuursteen dorpel dan precies de afmeting krijgt die jij wilt hebben. Wil je meer informatie over de verschillende soorten natuursteendorpels en de toepassingen? Neem contact met ons op!

Prijzen van natuursteen

Omdat Decocrete alles op maat maakt, hanteren ze geen standaard prijzen. Wilt u een prijsindicatie ontvangen, dan kunnen ze die aan de hand van uw wensen snel maken. Interesse? Vraag dan snel een offerte aan via hun website.

natuursteen dorpels

Vaste partner van Woodstock Vloeren

Decocrete uit Obdam is al jaren een gewaardeerd partner van Woodstock Vloeren op het gebied van sierbeton. Decocrete maakt niet alleen vloeren van printbeton, maar maakt ook van alles van natuursteen. Wat er ook van natuursteen gemaakt moet worden, Decocrete krijgt het voor elkaar. Dit doet het met op kleur gebracht beton.

Bent u benieuwd hoe Decocrete te werk gaat? Breng dan een keer een bezoek aan de werkplaats in Obdam. U krijgt er een kijkje achter de schermen en ziet hoe de betonspecialisten van Decocrete alles met de hand op maat maken.