magnesietvloer als geluidisolatie

Is een Magnesietvloer geluid isolerend?

het tegenhouden van geluid met de magnesietvloer

Met magnesiet geluidsisolatie houdt u geluid binnen of juist buiten een ruimte houden. Denk bij het buiten houden van geluid van bijvoorbeeld boven of onder buren.Bij het binnen houden van geluid kunt u denken aan het geluid van uw muziek bij een feest of het geluid isoleren van een muziek studie.

Wat is geluidsisolatie?

Een Geluids isolerende magnesietvloer kunt u herkennen aan de hoge densiteit en daarmee ook het gewicht. Het is een stugge gevuld met hout tot een massaplaat gemaakt met materialen van zout en magnesiet.Veel aanbieders van geluidsisolatie prijzen de verkeerde producten onder de noemer ‘geluidsisolatie’ aan. Men gebruikt dit woord vaak als verzamelterm: ook voor geluid contackt geluid en trilling geluid. Hierdoor denkt u wellicht dat u met magnessiet het geluid heel goed tegen houd maar dat is verkeerde gedachte! Iets wat vast is isoleerd het geluid minimaal dus het beste is altijd tussen balken isolatie vlokken spuiten. (dit kunnen wij ook)  maakt het ook nog eens exstra brandwerend.Noppenschuim of piramindeschuim isoleren geluid ook. Voor het isoleren van geluid dient u minimaal gewicht (massa) toe te voegen (juist veel lucht). Met magnesiet wordt de ondergrond stijver gemaakt, waardoor geluidsgolven terugkaatsen. Dit resultaat zult u niet krijgen door lichte materialen zoals schuimpanelen tegen de muur te plakken. Gun uzelf (of uw buren) privacy en (nacht)rust. Koop daarom de juiste oplossing voor uw geluidsprobleem en laar u goed informeren.

Wat is ontdreuning?

Ontdreuningsmaterialen zoals de welbekende bitumenmatjes kunt u herkennen aan de samenstelling, bitumen of butyl rubber, gewicht en zelfklevendheid, tapijt zijn namelijk altijd zelfklevend. Het principe ontdreuning komt voornamelijk voor bij stalenvlakken in bijvoorbeeld boten. Maar ook dunne, of eigenlijk lichte, vlakken van aluminium, kunststof en polyester kunnen worden ontdreunt (van massa worden voorzien). De bekendste vorm van ontdreuning vindt u terug onder een stalengootsteen, dat zwarte plakje. Ontdreuning is een vorm van isolatie waarbij een vlak als het ware wordt vastgehouden waardoor er geen gong-klank meer mogelijk is, bijvoorbeeld in autoportieren. Het beste resultaat wordt behaald wanneer de ondergrond van massa verdubbeld kan worden.

De juiste geluidsisolatie kopen voor uw geluidsprobleem

Wij hebben de geluidsisolerende platen voor u ingedeeld per oplossing, toepassing en productsoort. Bij geluid isolatie  kunt u kiezen uit ons assortiment zelfklevende onderdreun platen en de isomat of zo voor cabines. Voor het akoestisch isoleren van uw woning kunt u onze platen gebruiken voor het isoleren van een vloer .Ook voor de lieding kan magnesiet niet in uw huis kunt u onze geluidsisolatie toepassen in compinatie van fermacell vlokken en magnesiet. een kant-en-klare oplossing voor het maken van een geluidsisolerende vloer kunt u mijn bellen 06-27379838.

Meer vragen over geluidsisolatie?

Wilt u graag geluidsisolatie kopen, maar komt u er niet uit?  Wij helpen u graag!
magnesiet als geluidisolatie

magnesietvloer als geluidisolatie

magnesietvloer als geluidisolatie

Categorieën: Dekvloeren